ZENZA

COCKTAILKURSUS I AARHUS – ZENZA

PRØV ET COCKTAILKURSUS I AARHUS PÅ CLUB ZENZA VED ÅEN

CLUB ZENZA

I samarbejde med den anmelderroste natklub Zenza tilbyder vi nu cocktailkurser i deres bar. Natklubben består af et stort lokale, som er muligt at booke til jeres arrangement, alt afhængig af jeres ønsker. Foruden Zenza besidder ejerne også andre steder i Aarhus, så der er altid mulighed for at lave et kursus for jer. Få et uforpligtende tilbud på cocktailkursus i Aarhus ved at udfylde formularen nederst på siden.

Bag Zenza er et hold af dygtige bartendere, som vil være med til at sikre jer en fantastisk aften i cocktailens univers. I vil komme igennem flere konkurrerende discipliner såsom en cocktailquiz og en traditionel cocktailkonkurrence, som sætter selv de bedste på prøve.

INTERESSERET I AT BLIVE EFTER DE LÆKRE COCKTAILS?

Aftenen behøver ikke at ende efter cocktailkurset. I har rig mulighed for at blive hos de dygtige bartendere. Zenza bliver transformeret til en natklub kl 23.00, hvor I også kan bestille et bord.

Foruden Zenza står ejerne også bag et hyggeligt værtshus, som har flere etager. Her er det muligt at booke sin egen jagtstue, hvis man ønsker at have et alternativ til Zenzas omgivelser.

Prisen afhænger af deltagerantallet. Alt er inkluderet, og vi lover jer en fantastisk oplevelse.

Er du interreseret i et Cocktailkursus i Aarhus, så kontakt os via nedensteånde kontaktformular eller skriv til os i chatten til højre.

Cocktailkursus er Danmarks førende leverandør af cocktailløsninger i alle størrelser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud