ZENZA

COCKTAILKURSUS I AARHUS – ZENZA

PRØV ET COCKTAILKURSUS I AARHUS PÅ CLUB ZENZA VED ÅEN

CLUB ZENZA

I samarbejde med den anmelderroste natklub Zenza tilbyder vi nu cocktailkurser i deres bar. Natklubben består af et stort lokale, som er muligt at booke til jeres arrangement, alt afhængig af jeres ønsker. Foruden Zenza har ejerne også andre steder i Aarhus, så der er altid mulighed for at lave et kursus for jer. Få et uforpligtende tilbud på cocktailkursus i Aarhus ved at udfylde formularen nederst på siden.

Bag Zenza er et hold af dygtige bartendere, som vil være med til at sikre jer en fantastisk aften i cocktailens univers. I vil komme igennem flere konkurrerende discipliner såsom en cocktailquiz og en traditionel cocktailkonkurrence, som sætter selv de bedste på prøve.

INTERESSERET I AT BLIVE EFTER DE LÆKRE COCKTAILS?

Aftenen behøver ikke at ende efter cocktailkurset. I har rig mulighed for at blive hos de dygtige bartendere. Zenza bliver nemlig transformeret til en natklub kl 23.00, hvor I også kan bestille et bord.

Foruden Zenza står ejerne også bag et hyggeligt værtshus, som har flere etager. Her er det muligt at booke sin egen jagtstue, hvis I ønsker at have et alternativ til Zenzas omgivelser.

Prisen afhænger af deltagerantallet. Alt er inkluderet, og vi lover jer en fantastisk oplevelse.

Er du interreseret i et Cocktailkursus i Aarhus, så kontakt os via nedensteånde kontaktformular, giv os et kald eller skriv til os i chatten til højre.

Cocktailkursus er Danmarks førende leverandør af cocktailløsninger i alle størrelser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud