COULOIR 35

HYGGELIGE OG INTIME RAMMER – COULOIR 35

COULOIR 35 – EN HYGGELIG OG INTIM COCKTAILBAR I KØBENHAVN K

OM COULOIR 35

Ønsker du at afholde et cocktailkursus under hyggelige og intime rammer i bedste københavner-stil, så er Couloir 35 noget for dig. Couloir 35 er et selskabslokale, som er beliggende på Skt. Peder stræde 35 i Indre By og er indrettet efter et rustikt københavnsk design. I det du træder ind af døren fornemmer du straks den særegne stemning fyldt med historie, stil og Københavnsk atmosfære.

Couloir 35 ligger blot få minutters gang fra Rådhuspladsen i hjertet af København, hvilket gør det oplagt at tage videre ud i byen og spise eller drikke efter endt aktivitet på Couloir35. Vi garanterer at du går derfra med et smil på læben!

Vores talentfulde bartendere vil gøre deres for, at du og dine ledsagere vil få en uforglemmelig aften, hvor jeres smagsløg vil blive forkælet og udfordret. Vi ønsker at give vores gæster et indblik i kunsten bag fremstillingen af en fantastisk cocktail, der smager fremragende og ser indbydende ud. Desuden kan du forvente, at dine bartenderevner vil blive sat på prøve, og at du ikke længere kan kigge og smage på en cocktail uden at tænke over processen bag.

ARRANGEMENTER

På Couloir 35 kan vi huse op til 30 gæster til vores kurser, og herefter er der selvfølgelig mulighed for at blive og nyde et par gode drinks. Noget, vi ligger meget fokus på i vores kurser, er at vores drinks skal være fyldt med smag og ligeledes være en fryd for øjet.
Kurser kan afholdes i tidsrummet kl. 17:00-00:00 alle ugens dage. I den tid kurset afholdes, vil I som gæster have stedet for jer selv, hvilket er optimalt, uanset om I ønsker at holde et firmaarrangement, en polterabend eller blot et fedt arrangement med dem I holder af.

Kontakt os i dag for at høre mere om mulighederne for at holde et cocktailkursus i København på enten Couloir 35 eller vores cocktailbar Aloë.

Cocktailkursus er Danmarks førende leverandør af cocktailløsninger i alle størrelser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud