Cocktailtruck på jeres lokation

COCKTAIL-TRUCKEN:
"SERVE YOUR DARLINGS"

En sjov og anderledes drikkevareløsning til dit næste firma- eller privatarrangement

bartrucken kører ud

Lej en mobil bar til jeres næste arrangement! Vores bartruck er en anderledes måde at få Cocktailkursus.dk ud til jeres arrangement. Vi pakker bilen med masser af lækre drikkevarer og parkerer, hvor det passer jer. Vognen er bemandet af dygtige og servicemindede bartendere, der medbringer alt, hvad der skal til for at servere jer lækre cocktails, sjusser, fadøl og/eller hjemmepressede juicer.

Drikkelse

Vi fylder cocktailtrucken med adskillige lækre drikkevarer. Et eksempel på hvordan trucken kunne fyldes til jeres arrangement kunne være:

– 2 cocktails på fad – for eksempel Mojito og Dark & Stormy
– 2 sjusser – for eksempel Lillet & Tonic og Gin & Rosenvand
– 3 fadøl – Pilsner-, Øko- og Hvedeøl
– 3 friske juicer: Ginger Lemonade, Passion & Mynte og Basilikum & Citron

Ovenstående er blot et eksempel på, hvad vi kan medbringe til jeres firmafest, og alt efter ønske kan vi udskifte drikkelsen til at passe til lige netop jeres arrangement.

Fuld af muligheder

Bartrucken kan køre ud til events i hele landet og kan hurtigt sættes op. Hvis I er interesseret i trucken, kan vi tilbyde både dagsleje for en hel dag, en fri bar løsning eller en betalingsbar med priser der passer til jeres fredagsbar.

Vi kan desuden også tilbyde at markedsføre trucken, så trucken passer til jeres event og/eller brand.

Skriv eller ring til os, så tager vi en snak om, hvordan vi kan gøre jeres næste arrangement til en uforglemmelig dag med lækre drinks fra bartrucken!

Cocktailkursus er Danmarks førende leverandør af cocktailløsninger i alle størrelser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud