BLOMSTEN & BIEN

COCKTAILBAR I ODENSE – BLOMSTEN OG BIEN

BLOMSTEN OG BIEN ER EN HYGGELIG LOKATION I ODENSE

COCKTAILKURSUS I ODENSE

I samarbejde med baren Blomsten & Bien tilbyder vi nu hyggelige og lærerige cocktailkurser i hjertet af Odense by. Blomsten & Bien er en hyggelig cocktailbar, som består af et stort lokale med to store barer. Der kan afholdes både små og store kurser i dette lokale, og stedet har plads til op til 70 deltagere. Få en fantastisk aften i selskab med nogle af Odenses mest service-mindede bartendere. Stedet er det perfekte sted at starte sit firma- eller privatarrangement. Vi imødekommer gerne specielle ønsker, så I som gæster får det helt perfekte arrangement.

Få et uforpligtende tilbud på cocktailkursus i Odense ved at udfylde formularen nederst på siden.

DYGTIGT PERSONALE

Bag Blomsten & Bien er et hold af dygtige bartendere, som vil være med til at sikre jer en fantastisk aften i cocktailens univers. I vil komme igennem flere konkurrerende discipliner, på begge sider af baren, såsom en cocktailquiz og en traditionel cocktailkonkurrence – som sætter selv de bedste på prøve. Yderligere vil I også være med til at skulle udvikle jeres helt egen signaturcocktail.

Blomsten & Bien tilbyder at afholde kurser helt frem til kl. 22:00, hvor stedet efterfølgende åbner op for andre gæster. Så hvis I ikke ønsker at aftenen skal slutte her, kan der laves en god aftale med baren efterfølgende på eksempelvis bordbestilling og cocktails til en yderst lukrativ pris.

Kort opsummeret så vil et cocktailkursus på  Blomsten & Bien være en oplevelse I sent vil glemme.

Er du interreseret i et Cocktailkursus i Odense? Så kontakt os via nedenstående kontaktformular eller skriv til os i chatten til højre.

Læs mere om stedet på http://www.blomstenogbien.nu/

Cocktailkursus er Danmarks førende leverandør af cocktailløsninger i alle størrelser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud