BENEDIKTES

COCKTAILKURSUS I AALBORG – BENEDIKTES

VI TILBYDER COCKTAILKURSUS I AALBORG PÅ BENEDIKTES

Kunne du tænke dig et sjovt og lærerigt cocktailkursus i Aalborg?

I tæt samarbejde med baren Benediktes tilbyder vi nu et sjovt og lærerigt cocktailkursus på Benediktes i Aalborg. Benedictes er placeret i hjertet af Aalborgs bymidte tæt på restauranter og caféer. Benediktes kan afholde både store og små cocktailkurser i deres moderne og udsmykkede lokaler. Baren er kendt for sine lækre cocktails og er op til flere gange blevet nomineret af ”Danish Deejay Award” til en af Danmarks bedste barer. Stedet danner med andre ord rammerne for det perfekte firma– eller privatarrangement.

COCKTAILKURSUS PÅ BENEDIKTES

Det vigtigste ved vores cocktailkurser er, at alle kan være med. Med over 600 afholdte cocktailkurser har vi tilrettelagt et program, hvor I vil komme gennem forskellige aktiviteter såsom konkurrerende discipliner, cocktailquiz og mulighed for at lave jeres egne cocktails.

Benediktes dygtige og servicemindede bartender vil være med til at sikre jer et uforglemmeligt cocktailkursus på Benediktes i cocktailens univers.

Der er ligeledes mulighed for, at booke et bord i deres store lounge område hvis i ønsker, at Benediktes skal danne rammerne for resten af jeres aften.
Vi imødekommer gerne specielle ønsker, så I som gæster får det helt perfekte arrangement.

Få et uforpligtende tilbud på et cocktailkursus på Benediktes i Aalborg ved at udfylde formularen nederst på siden.

Benediktes
Cocktailkursus er Danmarks førende leverandør af cocktailløsninger i alle størrelser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud