BarRoom 89

COCKTAILKURSUS I AARHUS - Barroom 89

PRØV ET COCKTAILKURSUS I AARHUS I VORES DERTIL INDRETTEDE LOKALER PÅ GJELLERUPVEJ 89

Cocktailkursus i Aarhus

Cocktail Company tilbyder nu lækre lokaler til afholdelse af cocktailkurser tæt på Aarhus og med rig mulighed for udfoldelse.  

Når I skal prøve et cocktailkursus fra Cocktail Company får I den bedste oplevelse når rummet er bygget op omkring baren. Det er det i vores lokale på Gjellerupvej 89. Her er baren i centrum og der er plads til at blive guidet igennem kurset af vores kompetente undervisere.

Udover baren er der høje cafeborde med tilhørende stole, så der er plads til at I kan overvære hinanden fyre den af bag baren eller arbejde i grupper under cocktailquizzen.

Lyse og indbydende lokaler

De hvide vægge, det høje loft og det store åbne lokale giver plads til den kreative udfoldelse bag baren, og i og med at adressen ligger lidt afsides er der ingen naboer at genere, hvis cocktailkurset skulle give anledning til høj musik og gode grin.

I har al den tid I skal bruge til at have en sjov og underholdende aktivitet enten sammen med venner eller kolleager.

Transport til Gjellerupvej

Gjellerupvej 89, 8230 i Åbyhøj er nemt at komme til fra Aarhus centrum af. Tag f.eks. 12’eren til og fra Aarhus H, eller kom i bil og find nem parkering lige ved døren.

Er du interreseret i et Cocktailkursus i Aarhus, så kontakt os via nedensteånde kontaktformular, giv os et kald eller skriv til os i chatten til højre.

Specialpriser på cocktailkurser i BarRoom 89

1,5 timers cocktailkursus:

250 kr. pr. kuvert.

Minimum 6 personer.

2 timers cocktailkursus:

350 kr. pr. kuvert.

Minimum 6 personer.

Cocktail Company er Danmarks førende leverandør af cocktailløsninger i alle størrelser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud