COCKTAILBAR I KBH K – ALOË

COCKTAILBAR I KBH K – ALOË

ALOË – EN HYGGELIG COCKTAILBAR I KØBENHAVN K

ALOË

Cocktailkursus.dk tilbyder at afholde vores kurser på vores nyåbnede cocktailbar Aloë, som ligger på Knabrostræde 5 i indre by (1210 København K). Aloë er Københavns grønne oase, hvor der bliver serveret lækre og innovative cocktails i eksotiske omgivelser. Et lille åndehul, hvor din Aperol Spritz kan nydes, som sad du på en bar i Spanien. Vores dygtige bartendere gør sit for at få jer i den helt rigtige stemning. Stedets indretning fokuserer på lyse og grønne farver, med blomster i loftet og ananasformede glas. Smagsoplevelsen er i højsædet, og barens cocktails har mange forskellige, alternative ingredienser og præsentationsmåder, og er en oplevelse værd. 

ARRANGEMENTER

Aloë kan huse arrangementer på op til 40 gæster. 

Efter arrangementet har gæsterne mulighed for at blive på baren og smage flere af bartendernes herligheder. Prøv eksempelvis Aloës signatur-cocktail “Aloë There Mate”. Denne cocktail kombinerer vodka, lime og mousserende vin med den særlige Aloe Vera honning, der er med til at give en frisk og syrlig smag. Det er naturligvis også muligt at købe de cocktails, som I selv har lavet på cocktailkurset forinden.

LIGE MIDT I KØBENHAVN

Med sin placering 50 meter fra Strøget er Aloë ligeledes ideelt for selskaber og firmafester, som efterfølgende skal ud og have noget godt at spise. Spisemulighederne er uendelige i nærområdet. Vi hjælper jer naturligvis, hvis I gerne vil have nogle forskellige gode tips til steder i nærheden.

Cocktailkursus er Danmarks førende leverandør af cocktailløsninger i alle størrelser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud