COCKTAILBAR I KBH K – ALOË

COCKTAILBAR I KBH K – ALOË

ALOË – EN HYGGELIG COCKTAILBAR I KØBENHAVN K

ALOË

Cocktailkursus.dk tilbyder at afholde vores kurser på den nyåbnede cocktailbar Aloë, som ligger på Knabrostræde 5 i indre by (1210 København K). Denne hyggelige cocktailbar er det ideelle sted at afholde sit næste cocktailkursus. Aloë er Københavns grønne oase, hvor der bliver serveret lækre og innovative cocktails i grønne omgivelser. Her vil de dygtige bartendere gøre sit for at få jer i den helt rigtige stemning, så dit næste cocktailkursus bliver helt igennem perfekt. Stedets indretning fokuserer på lyse og grønne farver og er indrettet med masser af grønne planter, som er med til at give en hyggelig stemning. Aloë har desuden stort fokus på de forskellige cocktails, der serveres, og barens cocktails vil derfor være en oplevelse i sig selv med de mange forskellige alternative ingredienser og præsentationsmåder.

ARRANGEMENTER

Aloë kan huse arrangementer på op til 40 gæster. De fine barborde giver en afslappet stemning, hvor ingen føler sig udenfor.

Efter arrangementet har gæsterne mulighed for at blive på baren og smage på flere af bartendernes herligheder. Prøv eksempelvis Aloë's signatur-cocktail – Aloë There Mate. Denne cocktail kombinerer vodka, lime og mousserende vin med den særlige Aloe Vera honning, der er med til at give en frisk og syrlig smag. Det er naturligvis også muligt at købe de cocktails, som I selv har lavet på cocktailkurset forinden.

LIGE MIDT I KØBENHAVN

Med sin placering 50 meter fra Strøget er Aloë ligeledes ideelt for selskaber, som efterfølgende skal ud og have noget godt at spise. Spisemulighederne er uendelige i nærområdet. Vi hjælper jer naturligvis, hvis I gerne vil have nogle forskellige gode tips til steder i nærheden.

Cocktailkursus er Danmarks førende leverandør af cocktailløsninger i alle størrelser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud