Vores steder

Vores steder

VI HAR FLERE STEDER RUNDT OM I LANDET HVOR VI TILBYDER AT AFHOLDE VORES KURSER OG EVENTS FOR JER. SE MERE OM VORES STEDER NEDENUNDER.
Foruden nedenstående lokationer har vi også en masse andre venues, som vi bruger til vores forskellige kurser og teambuilding-arrangementer. Fortæl os om, hvad I ønsker til netop jeres arrangement, og vi finder den perfekte lokation og løsning til jer.
Aloe-på-baggrund-steder

ALOË

Cocktailkursus.dk tilbyder at afholde vores kurser på den nyåbnede cocktailbar Aloë, som ligger på Knabrostræde 5 i indre by (1210 København K).

zenza-steder

zenza

I samarbejde med den anmelderroste natklub Zenza tilbyder vi nu cocktailkurser i deres bar. Natklubbens lokaler kan leje afhængigt af jeres ønsker.
Cocktailkursus er Danmarks førende leverandør af cocktailløsninger i alle størrelser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud

Oplev et par spændende timer i cocktailens univers, hvor du som gæst vil smage fantastiske cocktails, samtidig med at I bliver aktiveret gennem sjove øvelser og konkurrencer, på begge sider af baren.

Vi tilbyder både at lave et cocktailkursus hjemme hos jer eller i en af vores barer i København, Aarhus, Odense eller Aalborg.

Vi vil meget gerne komme med et tilbud og imødekomme ønsker, der ikke fremgår her på hjemmesiden. Kontakt os blot om dette. Ønskes yderligere snacks eller mad til kurset, er det ligeledes noget, vi gerne tager os af.