The jane

Prøv et underholdende cocktailkursus på The Jane

Cocktailkursus på The Jane

Hvis du kender bare lidt til det københavnske natteliv kræver The Jane ingen introduktion.

The Jane tilbyder lækre cocktails i en hyggelig og intim atmosfære, fyldt med store chesterfield sofaer og plysbetrukkede lænestole, og som aftenen skrider frem åbner bogreolerne sig og afslører et tilstødende barområde med dansegulv.

Arrangementer

The Jane kan huse cocktailkurser for op til 100 personer. Cocktailkurset vil oftest foregå i hovedbaren, men ved større arrangementer kan barerne i det tilstødende lokale benyttes.

Central placering

The Jane er centralt placeret i Københavns indre by på Gråbrødretorv. Det er nemt at komme dertil med både busser og toge, idet at Gråbrødretorv ligger i gåafstand fra både Københavns Hovedbanegård og Nørreport.

Signatur cocktails

The Jane er kendt for sine lækre “old school” cocktails som fx Negroni eller Old Fashioned. Med et cocktailkursus på The Jane kan I lære at lave disse cocktails derhjemme og dermed være godt forberedt på den næste aften med vennerne. Udvalget af cocktails skifter selvfølgelig i takt med sæsonens populære nyheder, så hør gerne mere om udvalget når I bestiller et kursus.

Fortsæt aftenen på baren

Et underholdende cocktailkursus på The Jane er den perfekte måde at starte en god aften i byen med vennerne eller kollegaerne, så hvis I er interessede kan den gode stemning fra cocktailkurset selvfølgelig fortsætte med reserverede borde til jeres gruppe på The Jane.

Book et kursus i dag og få en uforglemmelig aften med et underholdende cocktailkursus på The Jane. 

Cocktailkursus er Danmarks førende leverandør af cocktailløsninger i alle størrelser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud