Cocktailkursus til Teambuilding

PRØV ET TEAMBUILDINGKURSUS SOM MED SIKKERHED VIL SPREDE SMIL, SJOV OG SAMMENHOLD MELLEM DINE MEDARBEJDERE

TEAMBUILDINGKURSUS MED COCKTAILS

Har I efterhånden prøvet alt indenfor spaghettitårne og tillidsøvelser, og leder I efter en anderledes og sjov aktivitet til at styrke sammenholdet i virksomheden? Så prøv et cocktailkursus fra Cocktailkursus.dk og oplev dine kollegaer fra en ny side. Vælg et et cocktailkursus til jeres næste firmaarrangement, og få lov til at udfolde jer i cocktailens spændende univers under kyndig vejledning fra en af vores erfarne og underholdende cocktail-eksperter. Vi tilrettelægger selvfølgelig altid vores kurser efter jeres ønsker, men et typisk cocktailkursus varer omkring 2 timer og indeholder blandt andet en cocktailquiz, en grundig gennemgang i fremstillingen af flere forskellige cocktails og endelig en blindsmagningsquiz, hvor I skal gætte, hvad de forskellige cocktails er lavet af. Efter cocktailkurset kan I regne med at have lært nye sider af hinanden at kende, som ofte ikke kommer til udtryk i hverdagen. Vores cocktailkurser er en underholdende og sjov måde at ryste folk sammen på, og giver god anledning til snak og hygge bagefter.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde til jeres næste firmafest.

Priseksempler

Nedenstående priseksempler er baseret på 2 timers teambuilding-cocktailkursus på en af vores lokationer og kan variere fra arrangement til arrangement. Kontakt os for en præcis pris på netop dit arrangement.

Få et uforpligtende tilbud udfyld nedenstående kontakformular

ELLER RING PÅ +45 71 99 01 74

PROGRAM

LÆKKER VELKOMSTDRINK

GENNEMGANG AF AKTIVITETER

COCKTAILQUIZ

FREMSTILLING AF COCKTAILS

BLINDSMAGNINGSQUIZ AF COCKTAILS

UDDELING AF PRÆMIER

KÅRING AF VINDERHOLD

MERE OM COCKTAILKURSUS SOM TEAMBUILDING

PRØV EN ANDERLEDES TEAMBUILDING-AKTIVITET

Teambuilding handler om at få forskellige mennesker til at arbejde bedre sammen, og det er her et cocktailkursus fra Cocktailkursus.dk kommer ind i billedet. Et kursus hos os ryster jer sammen – og et bedre sammenhold betyder også bedre samarbejde og resultater i hverdagens arbejde. 

Et cocktailkursus udfordrer medarbejderne, og tillader dem at træde ud af deres almindelige arbejdsrolle. Og det er her magien opstår, fordi medarbejdernes styrker og egenskaber kommer til udtryk på nye måder. Styrker og egenskaber, der har uvurderlig værdi på arbejdspladsen, når der fremover skal uddelegeres opgaver og indgås samarbejder.

Cocktailkursus.dkfilosofi er, at det skal være sjovt at lave cocktails. Vores kurser er i høj grad præget af, at vores gæster bliver involveret og får tid til at gå i dybden med cocktail-universet og lære nye tricks og fifs, der kan bruges i hjemmebaren og til firmaarrangementer. På kurset bliver vores gæster delt op i hold, hvor de skal konkurrere, samarbejde og igennem sjove tests. Vores personale er nøje udvalgt, og har stor erfaring i at inddrage gæsterne. En erfaring, som stammer fra flere år i eventbranchen. Derfor kan vore gæster forvente høj service og kompetent vejledning under hele kurset. Selvom kurserne anvendes til meget varierende begivenheder, er én ting gennemgående: Cocktails bringer mennesker tættere sammen om noget uformelt og spændende, og vores kunder får nogle værdifulde minder sammen. 

Hos Cocktailkursus.dk bruger vi selv tid på teambuilding-aktiviteter, fordi vi har erfaret, at det styrker vores medarbejderes forhold – som skaber bedre resultater for virksomheden! Det er en essentiel del af vores succes, at vi kan lære af hinanden og kommunikere ærligt, og det er elementer vi giver videre i vores cocktailundervisning.

SHAKE, STRAIN OG MIX JER UD AF JERES KOMFORTZONE


Fordelen ved at vælge et cocktailkursus som teambuildingarrangement er, at folk bevæger sig ud af deres komfortzone og samles om noget, de fleste ikke kender meget til. At se sine kollegaer stå og shake en cocktail som Tom Cruise i “Cocktail” sætter et smil på læben, og det giver helt sikkert anledning til snak, når teambuildingtimen er overstået. Et cocktailkursus giver dine medarbejder noget at være fælles om, og det er en sjov oplevelse, som medarbejderne vil sludre om over mandagens frokostbord.

Vi har stor fokus på, at teambuildingkurset er underholdende, så dine medarbejderes bånd bliver styrket.

Hvis du er interesseret i at få en uforglemmelig oplevelse og styrke sammenholdet mellem dig og dine kollegaer, så kontakt os, så finder vi den helt perfekte løsning til jer!

Billede brug i forbindelse med Cocktailkursus som teambuilding
Cocktailkursus er et sjovt indslag til dit firmaarrangement

se også...

…VORES ANDRE KURSER! VI HAR AFHOLDT MANGE EVENTS MED MANGE FORSKELLIGE TEMAER.

Gastronomisk cocktailkursus

GASTRONOMISK KURSUS

Hos os kan du bestille et gastronomisk cocktailkursus, hvor du lærer at skabe nye smagsoplevelser ud fra spændende ingredienser!

Kursus til fest

KURSUS TIL FEST

Bestil et cocktailkursus til din næste fest, så er underholdningen og de lækre cocktails på plads til en perfekt aften!

cocktailkursus firmafest aktivitet

POLTERABEND KURSUS

Et cocktailkursus er en underholdende aktivitet, som er det perfekte indslag i forbindelse med jeres polterabend.