teambuilding

COCKtail kursus med fokus på teambuilding

PRØV ET TEAMBUILDINGKURSUS SOM MED SIKKERHED VIL SPREDE SMIL OG SOCIALT SAMMENHOLD MELLEM DINE MEDARBEJDERE.

TEAMBUILDING KURSUS MED COCKTAILS

Har I efterhånden prøvet alt indenfor spaghetti-tårne og tillidsøvelser, og leder efter en anderledes og sjov aktivitet til styrke sammenholdet i virksomheden? Så prøv et cocktailkursus fra Cocktailkursus.dk og oplev dine kollegaer fra en ny side. Med et cocktailkursus til jeres næste firmaarrangement får I lov til at udfolde jer i cocktailens spændende univers under kyndig vejledning fra en af vores erfarne og underholdende cocktail-eksperter. Vi tilrettelægger selvfølgelig altid vores kurser efter vores kunders ønsker, men et typisk cocktailkursus varer omkring 2 timer og indeholder bl.a. en cocktailquiz, en grundig gennemgang i fremstillingen af flere forskellige cocktails (tilpasset til jeres ønsker) og endelig en blindsmagningsquiz, hvor I skal gætte hvad de forskellige cocktails er lavet af. Efter et endt cocktailkursus kan I godt regne med at være kommet tættere på hinanden og have lært nye sider af hinanden at kende, som ofte ikke kommer til udtryk i hverdagens arbejdstider. Vores cocktailkurser er en underholdende og sjov måde at ryste folk sammen på, og giver god anledning til snak og hygge bagefter.

Kontakt os i dag for at høre mere om hvad vi kan tilbyde til jeres næste firma

Priseksempler

Nedenstående priseksempler er baseret på afholdelse af 2 timers teambuilding-cocktailkursus på en af vores lokationer og kan variere fra arrangement til arrangement. Kontakt os for en præcis pris på netop dit arrangement.

Få et uforpligtende tilbud udfyld nedenstående kontakformular

ELLER RING PÅ +45 71 99 01 74

PROGRAM

LÆKKER VELKOMSTDRINK

GENNEMGANG AF AKTIVITETER

COCKTAILQUIZ

FREMSTILLING AF COCKTAILS

BLINDSMAGNINGSQUIZ AF COCKTAILS

UDDELING AF PRÆMIER

KÅRING AF VINDERHOLD

MERE OM COCKTAIL KURSUS SOM TEAMBUILDING

PRØV EN ANDERLEDES TEAMBUILDING AKTIVITET

Teambuilding handler om at få forskellige mennesker til at arbejde bedre sammen, og dette er en effekt, som et cocktailkursus fra Cocktailkursus.dk kan have på en gruppe af mennesker. Det virker måske simpelt, men i virkeligheden kan man nå langt i forhold til produktivitet, samarbejde og resultater, hvis man sikrer sig, at holdet fungerer som enhed gennem anderledes aktiviteter. Cocktailkurser er bare et af mange eksempler på en aktivitet, og der findes mange forskellige, både omkostningstunge og –lette. Det vigtigste at være opmærksom på er dog, at aktiviteten skal udfordre holdet og tillade medarbejderne at træde ud af deres almindelige rolle. Det er nemlig her magien sker, da det giver mulighed for at gennemskue de forskellige individers skjulte egenskaber og styrker. Denne indsigt har uvurderlig værdi på arbejdspladsen, når der skal uddelegeres opgaver og indgås samarbejder.

Cocktailkursus.dk’s filosofi er, at det skal være sjovt at lave cocktails. Vores kurser er i høj grad præget af, at vores gæster bliver involveret og får tid til at gå i dybden med cocktail-universet og lære nye tricks of fifs, der kan bruges i hjemme-baren. Vores kurser er især gode at bruge i forbindelse med teambuilding til firmaarrangementer. Vores gæster bliver delt op i hold og konkurrerer og samarbejder på arbejdsstationer og igennem sjove tests. Vores personale er nøje udvalgt og har stor erfaring i at inddrage gæsterne. Denne erfaring stammer fra flere år i eventbranchen, hvor bartenderne har haft forskellige roller både udenfor baren og indeni. Det betyder for vores gæster, at oplevelsen indebærer god service og kompetent vejledning under hele processen. Selvom kurserne anvendes til meget varierende begivenheder, er tendensen gennemgående. Cocktails bringer mennesker tættere om noget uformelt og spændende, og det fremprovokerer sociale relationer, som ofte ikke ville opstå udenfor denne type miljø.

Også hos Cocktailkursus.dk  bruger vi selv tid på denne type aktiviteter, idet de er med til at pleje medarbejdernes forhold på kryds of tværs af virksomheden og skabe et afbalanceret, frit og læringsindstillet miljø. Det er en essentiel del af vores succes, at vi kan lære af hinanden og kommunikere ærligt, og det er elementer vi videregiver i vores cocktailundervisning.

SHAKE, STRAIN OG MIX JER UD AF JERES COMFORT ZONE


Fordelen ved at vælge netop et cocktailkursus som teambuildingarrangement er, at folk bliver taget ud af deres comfort zone og samles om noget, de fleste ikke kender meget til. Det kan virke som en lille ting, men at se sine kollegaer stå og shake en cocktail som Tom Cruise i "Cocktail" for første gang, sætter smil på læben, og det giver helt sikkert anledning til snak, når teambuilding sessionen er overstået. Et cocktailkursus giver dine medarbejder noget at være fælles om, og det er en oplevelse, de kan snakke meget om. Det styrker båndet mellem dine medarbejdere at opleve noget sjovt sammen. Derfor er der netop stor fokus på, at det skal være sjovt i vores teambuilding kursus.

Hvis du er interesseret i at få en uforglemmelig oplevelse og styrke sammenholdet mellem dig og dine kollegaer, så kontakt os, så vi kan finde den helt perfekte løsning til netop jer!

Billede brug i forbindelse med Cocktailkursus som teambuilding
Cocktailkursus kan også bruges som teambuilding

se også...

...VORES ANDRE KURSER! VI HAR AFHOLDT MANGE EVENTS MED MANGE FORSKELLIGE TEMAER.

Gastronomisk cocktailkursus

GASTRONOMISK KURSUS

Hos os kan du bestille et gastronomisk cocktailkursus, hvor du lærer at skabe nye smagsoplevelser ud fra spændende ingredienser!

Kursus til fest

KURSUS TIL FEST

Hos os kan du bestille et cocktailkursus til din næste fest, så er underholdningen og de lækre cocktails på plads til en perfekt aften!
Cocktailkursus til Polterabender

POLTERABEND KURSUS

Et cocktailkursus er en underholdende aktivitet, som er det perfekte indslag i forbindelse med jeres polterabend.