WHISKYSMAGNING

WHISKYSMAGNING

PRØV EN UFORGLEMMELIG DAG MED WHISKYSMAGNING

ER DU INTERESSERET I AT LÆRE OM WHISKY?

Cocktailkursus.dk giver dig muligheden for at få en unik, spændende og lærerig smagsoplevelse sammen med venner, kollegaer eller familie.

For os er det vigtigt, at alle kan være med. Smagningen tages derfor ned på et
fælles niveau. Der er fokus på historien om den pågældende whisky og generelle tips, til hvordan man kan kende og smage forskel på̊ whiskys. Ligeledes lærer man, hvorledes man navigerer rundt i whiskyens univers.

Nyd et par hyggelige og lærerige timer med dine venner og lad vores dygtige foredragsholder tage jer en tur gennem whiskyens forunderlige smagsunivers.

DYGTIGE EKSPERTER

Vi har håndplukket de mest erfarne og entusiastiske whisky-kendere til at afholde vores kurser, som med garanti vil udfordre jeres sanser. Whiskysmagning er for alle, uanset om selskabet består af nørdede whiskyentusiaster eller nysgerrige begyndere.

Cocktailkursus.dk tilbyder at afholde whiskysmagningen i vores hyggelige cocktailbar ved navn Aloë, som er placeret i København K og omgivet at utallige restauranter.
Derudover kan whiskysmagningen afholdes enten i Aarhus eller Aalborg hos vores dygtige samarbejdspartnere. Ønskes det at smagningen afholdes i privaten, er dette også en mulighed.

Har dette vakt din interesse, så skriv til os i chat-funktionen til højre eller udfyld nedenstående kontaktformular. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt med et tilbud. Du er også velkommen til at ringe til os på +45 71 99 01 74

SE DE 3 FORSKELLIGE WHISKYSMAGNINGER HER

Cocktailkursus er Danmarks førende leverandør af cocktailløsninger i alle størrelser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud