Romsmagning

romsmagning

En lærerig oplevelse fyldt med lækre rom

ER DU INTERESSERET I AT LÆRE OM ROM?

En romsmagning hos Cocktailkursus.dk er en sjov og afslappet form for læren om rom, hvor vi giver dig et indblik i rommens smagsunivers. Vi sørger for de helt ideelle rammer er sat for at du og dine venner eller kollegaer kan få lov til at smage på nogle fantastiske rom som er nøje udvalgt af vores eksperter.

Når du booker en romsmagning ved os så sørger vi for alt. Ligefra de forskellige rom til glas, isterninger og garnish. Det er også muligt for os at medbringe snacks såfremt dette ønskes.  

 

Vores kompetente bartender giver dig en gennemgående introduktion til rommens fremkommelse, de forskellige romtyper, hvorledes rom kan lageres på fade, karakteristika ved de forskellige rom og hvordan du som forbruger kan gebærde dig i supermarkedet efterfølgende, når du skal vælge den perfekte rom til lejligheden. 

En normal romsmagning inkluderer at, hver gæst får lov til at smage på 6 forskellige rom. Dette tal kan både op og nedjusteres efter jeres ønsker og behov. 

Der smages på helt lyse rom, anejo rom, spiced rom og på rom der har ligget på fad i minimum 15 år.

Sammensætningen af romudvalget vil bestemmes udfra jeres smagspræferencer efter vi har talt sammen. 


Smagningen kan både holdes på vores lokation i København K eller ud af huset. Kun fantasien sætter begrænsninger for dette. 


Hvis ovenstående lyder interessant så udfyld nedenstående kontaktformular og vi kontakte dig snarligt herefter

Prisen for ovenstående arrangement har en pris af 400 kroner pr. person ved minimum 10 deltagere.

Cocktailkursus er Danmarks førende leverandør af cocktailløsninger i alle størrelser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud