ROMSMAGNING

ROMSMAGNING

FÅ EN RUNDTUR I ROMMENS SMAGSUNIVERS

ER DU INTERESSERET I AT LÆRE OM ROM?

Romsmagning er en perfekt introduktion til rommens verden og er samtidigt en unik, underholdende og spændende smagsoplevelse, som du har mulighed for at opleve i forbindelse med en herreaften eller teambuildingaktivitet med dine kolleger.

ALLE KAN VÆRE MED

For os er det vigtigt, at alle kan være med. Smagningen er derfor på et niveau, der omfavner alle. Der er fokus på historien om den pågældende rom, og generelle tips til hvordan man kan kende og smage forskel på rom. Nyd et par hyggelige og lærerige timer med dine venner, og imens vores dygtige foredragsholder tage jer en tur gennem rommens forunderlige smagsunivers.

En typisk romsmagning vil forløbe over to timer, hvor vores romentusiaster vil forsøge at give både en smagsoplevelse, men også uddanne jer i de forskellige typer rom. I kan forvente at få udfordret jeres smagsløg! 

ROMSMAGNING I KØBENHAVN, AARHUS ELLER AALBORG

Cocktailkursus.dk tilbyder at afholde romsmagningen på vores cocktailbar, Aloë, som er placeret i hjertet af København og omgivet af utallige restauranter. Derudover kan romsmagningen afholdes i enten Århus eller Ålborg hos vores dygtige samarbejdspartnere. Ønsker du, at smagningen afholdes privat hos dig, er det også en mulighed. Fortæl os lidt om jeres niveau og ønsker, og lad os sammensætte den perfekte og mest lærerige romsmagning for jer. Priserne kan variere efter antal, lokation og præferencer. Læs mere om priserne på en romsmagning her.

I løbet af smagningen får du blandt andet svar på følgende spørgsmål:

– Hvad er rom egentlig?

– Hvordan dufter og smager man på rom?
– Hvad er forskellen på rom, rhum agricole, aguardiente og cachaça?
– Hvad har rom betydet for Danmarks- og verdenshistorien?

Har vi vakt din interesse? Så skriv til os i chat-funktionen til højre eller udfyld nedenstående formular, og vi kontakter dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på +45 71 99 01 74.

SE DE TRE FORSKELLIGE ROMSMAGNINGER HER

Cocktailkursus er Danmarks førende leverandør af cocktailløsninger i alle størrelser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud