Ginsmagning

Ginsmagning

SMAG DIG FREM TIL DIN NYE YNDLINGSGIN

ER DU INTERESSERET I AT LÆRE OM GIN?

En ginsmagning er en sjov og underholdende måde at blive inddraget i ginnens smagsfulde univers. Vi sørger for at du får et par hyggelige timer i selskab med dine venner eller kollegaer – med gin i fokus narturligvis. Cocktailkursus.dk står for det hele – ligefra diverse fantastiske gins, komplimenterende tonics, garnish, glas og is.

Lad vores dygtige kursusholder give jer en introduktion til ginnens verden via. gode historier om de forskellige gins og få en gennemgang af de smagsnoter som er tilknyttet til de forskellige produkter. 

Som udgangspunkt inkluderer en ginsmagning, at hver gæst får lov til at smage på 6 forskellige gin. Først smages ginnen rent. Efterfølgende suppleres smagsoplevelsen med en brusende tonic og dertilhørende garnish som har til formål at fremhæve og komplimentere med smag og aroma. 

Smagningen kan både holdes på vores lokation i København K eller ud af huset. Kun fantasien sætter begrænsninger for dette. 


Her er et udpluk af gins vi typisk anvender: 

– Beefeater 24

– Beefeater Pink

– Beefeater Bourrough’s Reserve

– Monkey 47

– Plymouth Navy Strenght   

– Plymouth Sloe Gin


Hvis ovenstående lyder interessant så udfyld nedenstående kontaktformular og vi kontakte dig snarligt herefter. 

Prisen for ovenstående arrangement har en pris af 400 kroner pr. person ved minimum 10 deltagere.

Cocktailkursus er Danmarks førende leverandør af cocktailløsninger i alle størrelser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud