CHAMPAGNESMAGNING

CHAMPAGNESMAGNING

PRØV EN SPÆNDENDE OG FORFRISKENDE CHAMPAGNESMAGNING

ER DU INTERESSERET I AT LÆRE MERE OM CHAMPAGNE?

Kom med på en rejse i champagnens verden og forkæl dine smagsløg med de historiske gyldne bobler. Vi leverer en velsmagende, uformel og entusiastisk oplevelse, som er med til at skabe rammerne for en sjov og lærerig aften sammen med venner, kollegaer eller familie.

For os er det vigtigt, at alle kan være med. Smagningen tages derfor ned på et fælles niveau. Champagnesmagning er for alle, uanset om selskabet består af garvede Champagne-kendere eller nysgerrige begyndere. Det vigtigste er, at du er interesseret i at smage en masse velsmagende Champagne og samtidig lære noget.

DYGTIGE EKSPERTER

Vi har nøje udvalgt de mest erfarne og entusiastiske champagne-kendere til at give dig den bedst mulige oplevelse til vores smagninger. Deltagerne vil få et indblik i Champagnens historie, og hvorledes du navigerer rundt i Champagnes forunderlige smagsunivers

Cocktailkursus.dk tilbyder, at afholde champagnesmagninger på vores cocktailbar Aloë, som er placeret i hjertet af København og omgivet at restauranter. Derudover kan champagnesmagningen afholdes i enten Aarhus eller Aalborg hos vores dygtige samarbejdspartnere. 

Ønskes det, at smagningen afholdes privat hos dig, er dette også en mulighed.

VI TILPASSER SMAGNINGEN TIL DIG

Afhængigt af jeres budget laver vi smagninger i form af 3 forskellige pakker:

- Budget

- Standard

- Luksus

Fortæl os lidt om jeres niveau og ønsker, og lad os sammensætte den perfekte og mest lærerige smagning for jer. Priserne kan variere efter antal, lokation og præferencer. Læs mere om priserne her.

Har dette vakt din interesse? Så skriv til os i chat-funktionen til højre eller udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på +45 71 99 01 74.

Champagnesmagning
Cocktailkursus er Danmarks førende leverandør af cocktailløsninger i alle størrelser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud