Smagninger

Smagninger

VI HAR HÅNDPLUKKET DE MEST ERFARNE ENTUSIASTER TIL AT UDFORDRE JERES SANSER VED VORES SMAGNINGER!

Cocktailkursus.dk tilbyder at afholde smagninger på nyåbnede cocktailbar ”Aloë”, som er placeret i indre by, omgivet af hyggelige restauranter og klubber. Vi tilbyder desuden også at afholde smagninger i Aarhus eller Aalborg ved vores dygtige samarbejdspartnere.

whiskysmagning-1

whiskysmagning

Single malt og blended whisky – Hvad er egentligt forskellen?
Hvordan skal whisky drikkes og hvordan lærer man at kende forskel?

romsmagning-1

romsmagning

Sæt gang i festen med et sjovt, lærerigt og ikke mindst anderledes cocktailkursus til jeres firmafest. Bestil et cocktailkursus til din næste firmafest!

champagnesmagning-1

champagnesmagning

Er du interesseret i at lære om Champagne? Kom med på en rejse i champagnens verden og forkæl dine smagsløg med de historiske gyldne bobler.

oelsmagning-1

ølsmagning

Cocktailkursus.dk og Nørrebros Bryghus har udviklet en sjov og lærerig ølsmagning med et twist af cocktailens verden. En oplevelse du sent vil glemme.

Cocktailkursus er Danmarks førende leverandør af cocktailløsninger i alle størrelser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud

Vi har håndplukket de mest erfarne entusiaster til at afholde vores smagninger, som med garanti vil udfordre jeres sanser.

Cocktailkursus.dk tilbyder at afholde smagninger på nyåbnede cocktailbar ”Aloë”, som er placeret i indre by, omgivet at restauranter. Derudover kan smagningerne afholdes enten i Aarhus eller Aalborg ved vores dygtige samarbejdspartnere.

Ønskes det at smagningen afholdes privat hos dig er dette også en mulighed. Fortæl os lidt om jeres niveau og ønsker, og lad os sammensætte den perfekte og mest lærerige smagning for jer. Priserne kan variere efter antal, location og præferencer. Læs mere om priserne her.

Har dette vakt din interesse? Så skriv til os i chat-funktionen til højre, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på +45 71 99 01 74 Eller udfyld nedenstående formular og vi kontakter jer med et tilbud.