Smagninger

Smagninger

VI HAR HÅNDPLUKKET DE MEST ERFARNE ENTUSIASTER TIL AT UDFORDRE JERES SANSER VED VORES SMAGNINGER!

Cocktailkursus.dk tilbyder at afholde smagninger på vores cocktailbar ”Aloë”, som er placeret i indre by, omgivet af hyggelige restauranter og klubber. Vi tilbyder desuden også at afholde smagninger i Aarhus eller Aalborg ved vores dygtige samarbejdspartnere.

romsmagning

Rom er blevet trendy igen, og hvis du vil med på bølgen kan du komme igang med en romsmagning fra Cocktailkursus.dk. Vi starter blidt og arbejder os op igennem flere lækre rom med hver sin smag.

Ginsmagning

Gin er en undervurderet spiritus, der både kan stå for sig selv, men også kan blive suppleret af en god tonic. Bliv klogere på gin-universet og opdag nye smagsindtryk med en ginsmagning fra Cocktailkursus.dk

Cocktailkursus er Danmarks førende leverandør af cocktailløsninger i alle størrelser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud

Vi har håndplukket de mest erfarne entusiaster til at afholde vores smagninger, som med garanti vil udfordre jeres sanser.

Cocktailkursus.dk tilbyder at afholde smagninger på nyåbnede cocktailbar ”Aloë”, som er placeret i indre by, omgivet at restauranter. Derudover kan smagningerne afholdes enten i Aarhus eller Aalborg ved vores dygtige samarbejdspartnere.

Har dette vakt din interesse? Så skriv til os i chat-funktionen til højre, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på +45 71 99 01 74 Eller udfyld nedenstående formular og vi kontakter jer med et tilbud.