Sjov og underholdende teambuilding

Sjov og underholdende teambuilding

Cocktailkursus som teambuilding

Vigtigheden af teambuilding inden for virksomhedens afdelinger er noget der længe har været bekendt for ledere i Danmark. Men når teamdagen skal planlægges kan det ofte være svært at komme på ideer til aktiviteter, der både giver sammenhold, er sjove og ikke er en gentaget rutine, der inkluderer tømmerflådebygning og spaghettistabling.

Cocktailkursus.dk har været en af de første firmaer til at introducere cocktailkurser som en teambuildingaktivitet, og siden vi startede med at tilbyde dette, har vi kun oplevet tilfredse virksomheder. Et cocktailkursus virker altid som en god eftermiddagsaktivitet på teamdagen, hvor stemningen kan blive lidt mere afslappet og medarbejderne kan begynde at komme tættere på hinanden. 

Med et cocktailkursus får virksomhedens medarbejdere mulighed for at opleve andre sider af hinanden end hvad de ser i arbejdslivets hverdag. Og det kan være svært at holde et smil tilbage, når kollegaen ved siden af pludselig folder sig ud som Tom Cruise i filmen ”Cocktail”.

Den perfekte teamdag

Hos Cocktailkursus.dk ser vi ofte at firmaer sætter en hel dag af til at samle medarbejderne i et tættere fællesskab. Men det kan være svært at sammensætte et heldagsprogram, og vi bringer derfor her et forslag til en dag med teambuilding, der er lidt anderledes en den klassiske sammensætning:

Det vigtigste ved teambuildings-aktiviteter er at folk kommer lidt ud af deres ”comfort zone”, bruger tid på at samarbejde og så selvfølgelig går derfra med et smil. Så hvorfor ikke starte dagen med noget mentalt udfordrende som et af de nu meget populære Escape Games? I København og Århus er der mange forskellige udbydere af disse aktiviteter, og det tager ofte omkring en times tid, hvilket gør det nemt at ligge det som en tidlig aktivitet på dagen. Alternativt kan man prøve teamworkevnerne af i en mere fysisk aktivitet som fx kajakpolo, klatring eller en anden fysisk aktivet, som folk normalt ikke er så erfarne i. 

Underholdende eftermiddag

Billede brug i forbindelse med Cocktailkursus som teambuilding

Efter en mental eller fysisk udfordrende aktivitet er der ofte brug for lidt tid til at evaluere på hvordan det er gået, hvilket fint passer sammen med en frokost i byen. På dette tidspunkt vil stemningen også være mere afslappet, og det næste punkt på dagsordenen kunne derefter fint være et cocktailkursus med Cocktailkursus.dk. Ofte kommer vores gæster ind henad eftermiddagen, og på dette tidspunkt bliver deres viden om spiritus, mixology og popkultur sat på prøve i en underholdende cocktail-quiz. Herefter bliver der gennemgået 3 forskellige cocktails, som vi altid udvælger i samarbejde med vores gæster – oftest foreslår vi dog at en af drinksene bliver holdt hemmelig, som en del af blindsmagningstesten. De 3 cocktails vil alle blive gennemgået grundigt, og vores gæster får sat deres bartenderevner på prøve, samtidigt med at der bliver uddelt fifs og tricks, der alle kan bruges i hjemmebaren. Alt i alt tager vores kurser oftest mellem halvanden og to timer, men vi er altid villige til at sammensætte et program, der passer til lige netop jeres ønsker for dagen.
Efter endt kursus tilbyder vi både muligheden for at reservere et bord på vores hyggelige barer, der alle er centralt placeret og giver god mulighed for at finde noget lækkert at spise i nærheden, hvis lysten skulle være til dette.

Så hvis du mangler inspiration til jeres næste firmadag, så kontakt os i dag, så hjælper vi jer gerne med at få lagt det bedste program for jeres dag. Vi tilbyder desuden også en gratis prøvesmagning på vores cocktailbar i København, hvor I kan komme ind og få en snak og smage lidt på hvad vi kan tilbyde til jeres arrangement.

Vi ser frem til at høre fra jer.

Cocktailkursus er Danmarks førende leverandør af cocktailløsninger i alle størrelser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud