referencer

Vores referencer

COCKTAILKURSUS.DK HAR DANNET RAMME OM SUCCESFULDE EVENTS FOR NOGLE AF DANMARKS STØRSTE VIRKSOMHEDER

Se hvad nogle af vores fantastiske kunder siger om os i videoen til højre. Vi går rigtig meget op i, at alle vores kunder skal være 100 % tilfredse med vores service og ud fra nedenstående udtalelser, synes vi selv, at vi gør det meget godt.

Særdeles professionel eksekvering og service med smil!

“Dette var fjerde gang, at jeg har anvendt cocktailkursus.dk til firmaarrangement. Vi har haft intim service til dette event på 30 mennesker, men tidligere har vi nydt deres hurtige bartendere og kvalitetsorienterede bagland til 330 mennesker. Kæmpe succes, og jeg vil til hver en tid anbefale det til andre – store som små.”

Perfekt firmafest – alle er glade!

“Det er anden gang firmaet arrangerer cocktailkursus i Rambøll (60 og 80 personer), og hver gang har vi det meeeeget sjovt! Velsmagende cocktails, professionelle og super flinke bartendere, sjove konkurrencer og generelt fantastiske aftener. Perfekt kontakt før og efter kurserne. Vi skal helt sikker arrangere noget sammen igen.”

Perfekt arrangement!

“Cocktailkursus.dk stod for et fantastisk arrangement! Personalet var meget serviceminded, friske og professionelle. De gjorde det så godt, at vi faktisk havde svært ved at forlade stedet!

Helt klart en gentagelse værd!”

Endnu et perfekt arrangement!

“Jobindex koncernen har endnu engang benyttet cocktailkursus til at arrangere vores sommerfest, og som altid blev det en stor succes. Holdet bag baren er med til at skabe den helt rigtige stemning, så 185 festglade kolleger går hjem med en god oplevelse, og en herlig fest i erindringen.”

Velforberedt, Struktureret og professionel levering.

“Det var en stor fornøjelse at samarbejde med Cocktailkursus.dk i til årets Folkemøde, hvor vi skulle servere alkoholfri drinks i forbindelse med en indsats mod spritkørsel. Allerede fra start var det velstruktureret med prøvesmagning, udvælgelse af cocktails samt ingrediensliste med fokus på slutbrugeren, løbende kommunikation samt god, smilende og professionel levering til ufattelig mange mennesker i Allinge. Vi kunne med ro i maven passe vores arbejde, alt imens de dygtige bartendere udførte deres. Speciel tak til Kevin, Martin og Lasse for et godt og professionelt arbejde. Vi anvender gerne Cocktailkursus.dk igen, og vi kan varmt anbefale et lignende samarbejde.”

Verdensklasse!!

“1000 tak til Cocktailkursus.dk for en gennemført oplevelse til Fokusmæglernes åbningsreception. I er virkelig for seje. Der var bare ikke en finger at sætte på noget som helst. Baren var sat op og klar lidt før tid endda, de medbragte det hele + lidt ekstra. Yderst lækre cocktails, som både duftede og smagte af gode råvarer. To supersøde og megadygtige bartendere stod med store smil på hele aftenen. De var virkelig gode til at tilpasse sig stemningen og blev straks en del af festen. Flere af vores gæster har efterfølgende rost dem. Da tiden var gået, tog de det hele med sig igen, så vi stod med et minimum af rengøring. Lækkert, indbydende og gennemført koncept, som varmt anbefales herfra – både til private og virksomhed.”

Velsmagende drinks og søde bartendere!

“Vi fik den bedste betjening af ikke bare én, men hele to bartendere, som rejste hele vejen fra København for at give os en fantastisk aften i smilets by. 🙂

Vi fik meget mere for pengene, end hvad vi havde turde håbe på. En stærk anbefaling herfra. JÁMAS! :-)”

Anderledes løsning!

“Jeg har brugt Cocktailkursus.dk både på restauranten til vores selskaber, men også været deltagende på et af deres kurser. Det er en fantastisk sjov og anderledes måde at lave et arrangement på. Om det er polterabend, fødselsdag eller firmaarrangement , så er det en god måde at skabe et sammenhold og en hyggelig stund. Kan klart anbefales, og kan faktisk passe ind til alle anledninger.”

vi har også serviceret

samarbejdspartnere

Rentspace forener mennesker med hundredevis af unikke venues gennem deres markedsplads, som er dedikeret til at skabe tryghed hos alle parter. Rentspace opnår denne tryghed gennem personlig dedikeret support, som tager alle parter i hånden fra start til slut for at opnå det perfekte match hver eneste gang.

KbhTeambuilding tilbyder moderne teambuilding og løsninger med højt serviceniveau. Deres fokus er på tendenser og dynamikker, som præger virksomheder idag. KbhTeambuilding tror på udviklingen af den menneskelige kapital, som i sidste ende styrker virksomheden.  

Venuu gør det nemt at booke unikke lokaler til alt fra firmaarrangementer til private events, inklusiv bryllupper og fester samt møder og konferencer. På siden kan du hurtigt finde al den information, du behøver om hvert eneste sted og hurtigt kontakte dem direkte på deres profil. Book de perfekte lokaler til dit næste arrangement på Venuu.com!

Cocktailkursus er Danmarks førende leverandør af cocktailløsninger i alle størrelser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud

Henvend dig i kontaktformularen for et uforpligtende tilbud på vores kurser eller andet. Læs evt. nedenstående kundeanmeldelse fra en af vores tilfredse kunder:

Kundeudtalelse:

Cocktailkursus.dk danner en super professionel og festlig ramme for den perfekte firmafest. Cocktailkursus.dk mestrer at danne rammen om den perfekte firmafest. Fra holdet bag arrangementet, der ankommer og sætter udstyr og bar op, til drengene bag baren, der med højt humør og drive får gæsterne sat i centrum af eventen.

Som deltager føler man sig supergodt tilpas i deres selskab, og går hjem med følelsen af at have deltaget i en event med stemningen i top, sjove indslag og ikke mindst et koncept med et usædvanlig højt niveau af professionalisme.

Cocktailkursus dannede rammen for den første  fest siden opkøb af tre selvstændige firmaer, og deltagerene fra alle firmaer har efterfølgende givet udtryk for, at det er den bedste firmafest, de har deltaget i. Dette skyldes ikke mindst Cocktailkursus.dk, der stod for teambuilding-delen af festen.”

Michael, Jobindex