Polterabend kursus

POLTERABEND COCKTAILKURSUS

FÅ ET HELT SÆRLIGT POLTERABEND ARRANGEMENT MED ET COCKTAILKURSUS

Polterabend med et sjovt cocktailkursus!

Skal I holde polterabend for en heldig brud eller brudgom? Så prøv et anderledes og underholdende indslag på dagen med et cocktailkursus fra Cocktailkursus.dk! Vores cocktailkursus er en underholdende aktivitet, som kan være det perfekte indslag til jeres polterabend.

Vores dygtige bartendere inviterer jer både foran og bag baren til et par underholdende timer med lækre cocktails. Selve kurset tager ca. 1,5 time, og I får hver især 3 forskellige cocktails i løbet af kurset. Vi sammensætter gerne cocktailmenuen ud fra jeres ønsker eller specielle temaer, men lige hvilket arrangement vi sætter op til jer, kan I forvente et underholdende indslag med lækre drinks.

Vores cocktailkurser passer perfekt ind i en dag med andre klassiske polterabend-aktiviteter. I kan for eksempel ligge kurset efter aftensmad og på den måde få en god start på byturen – samtidigt kan vi også tilbyde at reservere et bord på en af vores barer efter kurset, hvor I kan fortsætte aftenen.

Cocktailkursus.dk har lokaler i både København, Aarhus, Odense og Aalborg, som I kan benytte. Hvis I hellere vil afholde arrangementet hjemme i det private, kan vi også komme hjem til jer, hvor vi medbringer en mobilbar, barudstyr og drikkelse, så I får samme oplevelse med vores lækre cocktails og kursus.

Kontakt os i dag for at få et godt tilbud på et cocktailkursus, der passer til lige netop jeres arrangement.

Pris eksempel

Få et uforpligtende tilbud udfyld nedenstående kontakformular

ELLER RING PÅ +45 71 99 01 74

PROGRAM

LÆKKER VELKOMSTDRINK

GENNEMGANG AF AKTIVITETER

COCKTAILQUIZ

LAV DIN EGEN COCKTAIL

GÆT INGREDIENSER I DEN HEMMELIGE COCKTAIL

LAYERED SHOT

KÅRING AF VINDER

PRÆMIEOVERRÆKKELSE

UDDELING AF OPSKRIFTER

MERE OM COCKTAIL KURSUS TIL POLTERABEND

SÆT GANG I DIN POLTERABEND MED ET SJOVT COCKTAILKURSUS!

Et cocktailkursus er en underholdende aktivitet, som er det perfekte indslag i forbindelse med jeres polterabend. Vi skræddersyr et arrangement ud fra jeres ønsker og vores erfaringer, så I får et cocktailkursus, der er tilpasset netop til jeres polterabend. Vores dygtige bartendere inviterer jer både foran og bag baren til et par underholdende timer med lækre cocktails.

HOS OS ELLER HJEMME HOS JER?

Cocktailkursus.dk har lokaler i både København, Aarhus, Odense og Aalborg, som I kan benytte. Hvis I hellere vil afholde arrangementet hjemme i det private, kan vi også komme hjem til jer, hvor vi medbringer en mobilbar (eller vores nye cocktail-truck), barudstyr og drikkelse, så I får samme oplevelse med vores lækre cocktails og kursus.

HVAD SIGER KUNDERNE

Se hvad Sara, en af vore glade kunder siger om cocktailkursus.dk:

“Vi var 9 piger, der var på polterabend i lørdags, og vi ville rigtigt gerne lære at lave drinks! Cocktailkursus.dk indfriede alle vores ønsker. Vi lærte den ene skønne drink efter den anden. Der blev bestemt ikke sparet på noget! Og havde vi andre ønsker til drinks, så var Martin med på at lave det også! Den kommende brud blev der også taget rigtigt godt hånd om!

Vi havde det, som om vi havde vores egen lille privatfest i et par timer med god stemning og god musik. Alle 9 piger havde haft et fedt kursus. Og vi var bestemt i rigtigt godt humør, da vi forlod stedet igen. Kan virkelig varmt anbefales. Det er billigt i forhold til, hvad vi fik og sikke nogle søde drenge, der står for det!!”

ET PERFEKT POLTERABEND ARRANGEMENT

Vores polterabend cocktailkursus tager 1,5 time, og I får hver især 3 cocktails i løbet af kurset. Der vil være rigeligt af underholdning og drikkelse undervejs.

Vores professionelle bartendere kender rigtig mange forskellige og lækre cocktails, som I kan blive inspireret af, og vi kan også holde jeres polterabend inden for et tema. Temaet kunne for eksempel være Ladies Night Out til bruden og Mad Men inspirerede cocktails til gommen – eller omvendt. Det er kun jer, der sætter begrænsningen for bartenderens kreativitet og input.

Ønsker I en lidt roligere polterabend, kan vi også tilbyde at afholde for eksempel Whiskysmagning, Romsmagning eller Ølsmagning, hvor I kan få lov til at fordybe jer i en genre. Det er jeres polterabend, og vi ønsker bare at gøre dagen lidt mere speciel.

Prøv et cocktailkursus til jeres næste polterabend!

se også...

...VORES ANDRE KURSER! VI HAR AFHOLDT MANGE EVENTS MED MANGE FORSKELLIGE TEMAER.

Gastronomisk cocktailkursus

GASTRONOMISK KURSUS

Hos os kan du bestille et gastronomisk cocktailkursus, hvor du lærer at skabe nye smagsoplevelser ud fra spændende ingredienser!

Kursus til fest

KURSUS TIL FEST

Hos os kan du bestille et cocktailkursus til din næste fest, så er underholdningen og de lækre cocktails på plads til en perfekt aften!
Cocktailkursus til Polterabender

POLTERABEND KURSUS

Et cocktailkursus er en underholdende aktivitet, som er det perfekte indslag i forbindelse med jeres polterabend.