Cocktailkursus til polterarbend

POLTERABEND COCKTAILKURSUS

FÅ ET HELT SÆRLIGT POLTERABEND-ARRANGEMENT MED ET COCKTAILKURSUS

Polterabend med et sjovt cocktailkursus!

Skal I holde polterabend for en heldig brud eller brudgom inden brylluppet? Så prøv et anderledes og underholdende indslag på dagen med et cocktailkursus fra Cocktailkursus.dk!


Vores cocktailkursus er det perfekte indslag til jeres polterabend, hvor vores dygtige bartendere inviterer jer foran og bag baren til et par underholdende timer med lækre cocktails. Selve kurset tager cirka 1,5 time, og I får hver især tre forskellige cocktails i løbet af kurset. Vi sammensætter cocktailmenuen ud fra jeres ønsker og specifikke temaer. I kan forvente et underholdende indslag med lækre drinks, ligegyldigt hvilket arrangement vi stabler på benene.


Vores cocktailkurser passer perfekt ind i en dag med andre klassiske polterabend-aktiviteter. I kan for eksempel ligge kurset efter aftensmaden og få en god start på byturen – samtidig kan vi også tilbyde at reservere et bord på en af vores barer efter kurset, hvor I kan fortsætte aftenen.

Cocktailkursus.dk har lokaler i København og Århus, som I kan bruge – men vi kan også komme hjem til jer, hvor vi medbringer en mobilbar, barudstyr og drikkelse. Ved cocktailkursus ud af huset, kræves dog et deltagerantal på min. 20 personer.


Kontakt os i dag for at få et godt tilbud på et cocktailkursus, der passer til lige netop jeres arrangement.Pris eksempel

Få et uforpligtende tilbud - udfyld nedenstående kontakformular

ELLER RING PÅ +45 71 99 01 74

PROGRAM

LÆKKER VELKOMSTDRINK

GENNEMGANG AF AKTIVITETER

COCKTAILQUIZ

LAV DIN EGEN COCKTAIL

GÆT INGREDIENSER I DEN HEMMELIGE COCKTAIL

KÅRING AF VINDER

PRÆMIEOVERRÆKKELSE

MERE OM COCKTAILKURSUS TIL POLTERABEND

SÆT GANG I DIN POLTERABEND MED ET SJOVT COCKTAILKURSUS!

Et cocktailkursus er en underholdende aktivitet, som er det perfekte indslag i forbindelse med jeres polterabend. Vi skræddersyr et arrangement ud fra jeres ønsker og vores erfaringer, så I får et cocktailkursus, der er tilpasset netop jeres polterabend. Vores dygtige bartendere inviterer jer både foran og bag baren til et par underholdende timer med delikate cocktails.

HOS OS ELLER HJEMME HOS JER?

Cocktailkursus.dk har lokaler i København og Aarhus, som I kan bruge. Hvis I hellere vil holde arrangementet hjemme i det private, kan vi også komme hjem til jer, hvor vi medbringer en mobilbar (eller vores nye cocktail-truck), barudstyr og de drikkevarer, I ønsker. 

HVAD SIGER KUNDERNE

Se hvad Sara, en af vores glade kunder, siger om cocktailkursus.dk:

“Vi var ni piger, der var til polterabend i lørdags, og vi ville rigtigt gerne lære at lave drinks! Cocktailkursus.dk indfriede alle vores ønsker. Vi lærte den ene skønne drink efter den anden. Der blev bestemt ikke sparet på noget! Og havde vi andre ønsker til drinks, så var Martin med på at lave det også! Den kommende brud blev der også taget rigtigt godt hånd om!

Vi havde det, som om vi havde vores egen lille privatfest i et par timer med god stemning og god musik. Alle ni piger havde haft et fedt kursus. Og vi var bestemt i rigtigt godt humør, da vi forlod stedet igen. Kurset kan virkelig varmt anbefales. Det er billigt, i forhold til hvad vi fik, og sikke nogle søde drenge, der står for det!!”

ET PERFEKT POLTERABEND ARRANGEMENT

Vores polterabend cocktailkursus tager 1,5 time, og I får hver især tre cocktails i løbet af kurset. Der vil være rigeligt af underholdning og drikkelse undervejs.

Vores professionelle bartendere kender rigtig mange forskellige cocktails, som I kan blive inspireret af, og vi kan også holde jeres polterabend inden for et tema. Temaet kunne for eksempel være Ladies Night Out til bruden og Mad Men-inspirerede cocktails til gommen – eller omvendt. Det er kun jer, der sætter begrænsninger for bartenderens kreativitet og input.

Ønsker I en lidt roligere polterabend, kan vi også tilbyde at afholde whiskysmagning, romsmagning eller ølsmagning, hvor I kan få lov til at fordybe jer i en genre. Det er jeres polterabend, og vi ønsker at gøre dagen speciel for jer.

Prøv et cocktailkursus til jeres næste polterabend!

se også...

…VORES ANDRE KURSER! VI HAR AFHOLDT MANGE EVENTS MED MANGE FORSKELLIGE TEMAER.

Gastronomisk cocktailkursus

GASTRONOMISK KURSUS

Hos os kan du bestille et gastronomisk cocktailkursus, hvor du lærer at skabe nye smagsoplevelser ud fra spændende ingredienser!

Kursus til fest

KURSUS TIL FEST

Du kan bestille et cocktailkursus til din næste fest, så er underholdningen og de lækre cocktails på plads til en perfekt aften!

cocktailkursus firmafest aktivitet

POLTERABEND KURSUS

Et cocktailkursus er en underholdende aktivitet, som er det perfekte indslag i forbindelse med jeres polterabend.