Polterabend med Cocktailkursus.dk

Polterabend med Cocktailkursus.dk

Intet bryllup uden en ordentlig polterabend! Cocktailkursus.dk sørger for den bedste underholdning til jeres polterabend, med det perfekte indslag som overgang mellem en aktiv dag og en fed aften.

Temadag med lækre cocktails

Hvis du endnu ikke har prøvet et cocktailkursus som en aktivitet til en polterabend, så har du en god oplevelse i vente. Cocktailkursus.dk har i mange år arrangeret sjove polterabendindslag i form af cocktailkurser, der skræddersyes til hver enkelt polterabend. Læs mere her.

Hvis bruden eller brudgommen har favoritdrinks af den ene eller anden art, sammensætter vi et program, der tager højde for det. Vi skræddersyer også gerne efter temaer for dagen – har I for eksempel “Mad Men”-tema til jeres polterabend, sørger vi selvfølgelig for at menuen inkluderer Old Fashioned, Manhattan, Sidecar, eller hvad I ellers kunne tænke jer. Eller hvis temaet er “Sex and the City” lærer vi jer selvfølgelig, hvordan man laver en lækker Cosmopolitan eller en Classic Martini.

Prøv en Manhattan til jeres næste polterabend

En polterabend med plads til alle

Hvis I mangler inspiration til jeres kommende polterabendarrangement, så er cocktailkursus fra Cocktailkursus.dk et oplagt indslag til polterabenden. For at en polterabend bliver en succes, er den vigtigste faktor, at man tager hovedpersonens personlighed med i planlægningen. Hvis hovedpersonen er en stille person, bør programmet måske ikke være fyldt med aktiviteter, der udstiller hovedpersonen, mens at en mere udadvendt brud eller brudgom måske vil sætte mere pris på sjove indslag, der har dem i hovedrollen. Et cocktailkursus fra Cocktailkursus.dk er for alle, idet kurset både giver plads til at hovedpersonen kan blære sig, samtidigt med at der er fokus på holdpræstationerne.

Prøv et cocktailkursus til jeres næste polterabend!

Programmet for et typisk cocktailkursus

Et typisk cocktailkursus indeholder flere elementer; oftest starter vi kurset med en velkomstdrink og en introduktion til programmet. Herefter er der en cocktailquiz, hvor deltagerne har mulighed for at vinde blærerøvspoint ved at fremvise viden indenfor cocktailverdenen. Herefter bliver jeres bartendertalenter sat på prøve, når I lærer at stå bag baren, og med den hemmelige cocktailquiz får I også udfordret smagsløgene. Kurset slutter selvfølgelig af med kåring af dagens vinderhold og uddeling af præmier til vinderne. Alt i alt er et cocktailkursus et sjovt indslag, der er den perfekte start på aftenens udfoldelser. Som deltagere får I 3 cocktails i løbet af kursets varighed, og vi lover at I går fra kurset med et smil på læben.

kontakt os i dag enten på telefon eller via formen nedenfor for at høre om hvordan vi kan hjælpe jer med at arrangere en uforglemmelig dag!

Cocktailkursus er Danmarks førende leverandør af cocktailløsninger i alle størrelser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud