Vision & mission

Cocktailkursus.dks
Vision og Mission

BLIV KLOGERE PÅ VIRKSOMHEDEN COCKTAILKURSUS.DK

Hvem er Cocktailkursus.dk?

Cocktailkursus.dk er en del af Friday Group ApS. Vi er Danmarks førende leverandør af cocktailoplevelser – både i form af cocktailkurser og komplette barløsninger. Vi leverer alt, der skal til, for at I får den bedste oplevelse – lige meget hvad I søger! Vi har en stor stab af professionelle bartendere tilknyttet, og vi sørger for, at dit arrangement bliver perfekt. Med en stor erfaring indenfor barbranchen har vi kompetencerne til at omdanne din drømmefest til virkelighed.

Vision

Cocktailkursus.dk vil være den foretrukne samarbejdspartner indenfor barverdenen. Vi udvikler og omsætter idéer til fuldente cocktailoplevelser og giver vores bidrag til konstant innovation i branchen.

Mission

Cocktailkursus.dk er en virksomhed, der bringer faglig kvalitet, professionalisme og imødekommenhed til alle opgaver. Vi skræddersyr innovative løsninger og leverer høj faglig kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Den perfekte cocktailoplevelse

Hvis du har et ønske om en cocktailoplevelse til dit næste arrangement, så hjælper cocktailkursus gerne. Vi kan hjælpe med baropsætning, bartenderoplæring og baroptimering til professionelle løsninger, og med vores store netværk og fast tilknyttede bartendere kan vi sammensætte den helt rigtige løsning til både private arrangementer og firmafester. Kontakt os via nedenstående formular eller giv os et kald på +45 71 99 01 74 for at høre mere om, hvordan vi kan gøre dit drømmearrangement til virkelighed!

cocktailkursus firmafest aktivitet
Cocktailkursus er Danmarks førende leverandør af cocktailløsninger i alle størrelser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud