OM OS

OM COCKTAILKURSUS.DK

HVEM ER VI?

Cocktailkursus.dk er danmarks førende leverandør af cocktailkurser og barløsninger.


Derudover er Cocktailkursus.dk en del af Friday Group Aps. Friday Group ejer Cocktail Company, der inkluderer både CocktailKursus.dk, CocktailConsulting.dk, CocktailButikken.dk og CocktailCatering.dk. Derudover ejer Friday Group også IsTilFest, Podio.dk og LejDJ.dk.

Vi er en samling af veteraner fra barverdenen, der er passioneret omkring cocktails og det at skabe gode oplevelser for vores kunder. Vi sætter stolthed i at have tilfredse kunder, og vi er altid villige til tilpasse vores løsninger til dit behov.
Vore ekspertise og mange års erfaring betyder at vi kan hjælpe dig med at få lige netop det arrangement, som du går og drømmer om.

Vores vision

Cocktailkursus.dk vil være din foretrukne samarbejdspartner, der udvikler og omsætter idéer til fuldente cocktail oplevelser samt give vores bidrag til innovation i branchen

Vores mission

Cocktailkursus.dk er en virksomhed der bringer faglig kvalitet, professionalisme og imødekommenhed til alle opgaver. Vi skræddersyr innovative løsninger og slipper ikke kunden før alle er tilfredse.

Du kan læse mere om os og vores forskellige ydelser på siden her, give os et kald eller læse lidt om hvad vores kunder synes om os her.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Cocktailkursus er Danmarks førende leverandør af cocktailløsninger i alle størrelser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud