Gratis prøvesmagning

Smag før du bestiller

KOM TIL GRATIS PRØVESMAGNING I KØBENHAVN OG SMAG VORES COCKTAILS FØR DU BESTILLER

GRATIS PRØVESMAGNING

Hos Cocktailkursus.dk er vi overbeviste om at vores cocktails sælger sig selv, og vi vil derfor gerne indbyde dig til en gratis prøvesmagning. Her kan du smage nogle af de cocktails, som vi kan tilbyde til dit arrangement fx i form af et cocktailkursus eller cocktailcatering. 

Vi afholder prøvesmagninger hver torsdag, fredag og lørdag fra kl. 20 til 21 på vores cocktailbar Aloë i København K.


Så book din gratis prøvesmagning her og kom ind til en snak om hvordan vi kan gøre dit næste arrangement til en succes med enten et underholdende cocktailkursus eller en gennemført barløsning.


Du er også velkommen til at give os et kald på nedenstående nummer, så vi sammen kan afdække dine behov og skabe den perfekte cocktailoplevelse.


OBS:
Din prøvesmagning er først bekræftet når du modtager svar fra os. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer. Tilføj gerne en præcis dato for hvornår du ønsker en prøvesmagning i beskeden.

ELLER RING PÅ +45 71 99 01 74

Book en gratis prøvesmagning her

MERE OM COCKTAILKURSUS

COCKTAILKURSUS ELLER COCKTAILCATERING TIL DIT EVENT

Cocktailkursus.dk ønsker at alle vores gæster kender til vores høje kvalitetsniveau, hvilket er grunden til at vi tilbyder en gratis prøvesmagning. Vi har mange års erfaring indenfor cocktailbranchen og er eksperter i at sammensætte en cocktailmenu til ethvert arrangement.

Vi tilbyder både cocktailkurser og cocktailcatering, så hvis du skal holde fest, fejre en begivenhed eller blot ryste folk sammen, så er Cocktailkursus.dk den perfekte leverandør af cocktails og underholdning.

Vores personale er nøje udvalgt og vi sætter en stor dyd i både professionalisme og kvalitet. Vores cocktails bliver lavet med en kærlighed til faget, og vi serverer dem altid med et smil. Så hvis du leder efter en leverandør til din næste fest eller event skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig!

se også...

…VORES ANDRE KURSER! VI HAR AFHOLDT MANGE EVENTS MED MANGE FORSKELLIGE TEMAER.

Gastronomisk cocktailkursus

GASTRONOMISK KURSUS

Hos os kan du bestille et gastronomisk cocktailkursus, hvor du lærer at skabe nye smagsoplevelser ud fra spændende ingredienser!

Kursus til fest

KURSUS TIL FEST

Hos os kan du bestille et cocktailkursus til din næste fest, så er underholdningen og de lækre cocktails på plads til en perfekt aften!
cocktailkursus firmafest aktivitet

POLTERABEND KURSUS

Et cocktailkursus er en underholdende aktivitet, som er det perfekte indslag i forbindelse med jeres polterabend.