“SERVE YOUR DARLINGS” – COCKTAILTRUCK TIL DIN FEST!

“SERVE YOUR DARLINGS” – COCKTAILTRUCK TIL DIN FEST!

Hos Cocktailkursus.dk har vi fået fat i en lækker cocktailtruck. En bar på hjul, simpelthen. Det betyder, at den kan rulle ud på Danmarks landeveje og lange cocktails, sjusser og øl over disken til firmafester, bryllupper, messer og festivaller.

Fordelen ved trucken er, at den hurtigt kan sættes op – den skal bare køre ind i baghaven, og så står vores bartendere klar til at servere. Cocktailtrucken sætter prikken over i’et til festen, og den sørger for at slukke alle gæsters tørst.

En sjov gimmick

Overrask dine gæster/kunder med bartrucken, som giver din fest et cool twist. Forestil dig en varm sommerdag med lækre toner i baggrunden, gæsterne griner og sludrer, og i haven står bartrucken med bartendere, der servere iskolde Mojitos – en fest, der helt sikkert vil falde i alles smag. Og som folk sent vil glemme, for det er jo ikke hver fredag, de er til fest, hvor der står en barbil og langer cocktails ud. 

Skræddersy din løsning

Ønsker du fri bar? Eller betalingsbar? Og skal dine gæster have Mojitos? Eller måske er de mere til fadøl og Gin & Tonic. Mulighederne er mange, og det er helt op til jer, hvad I ønsker – så tilpasser vi løsning til jeres arrangement. 

Trucken er bemandet med vores dygtige bartendere, som medbringer alt i drikkevarer, der passer til jeres smagsløg. 

Her er et eksempel på, hvordan vi kan fylde trucken: 
– 2 cocktails på fad – for eksempel Mojito og Dark & Stormy
– 2 sjusser – for eksempel Lillet & Tonic og Gin & Rosenvand
– 3 fadøl – Pilsner-, Øko- og Hvedeøl
– 3 friske juicer: Ginger Lemonade, Passion & Mynte og Basilikum & Citron

Kontakt os i dag på telefon 70 444 360 eller mail og få et tilbud på cocktailtrucken! 

"Alcohol may be the man's worst enemy, but the bible says love your enemy."
- Frank Sinatra

Cocktailkursus er Danmarks førende leverandør af cocktailløsninger i alle størrelser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud