MOCKTAILKURSUS

LÆKRE COCKTAILS – HELT UDEN ALKOHOL!

Mocktailkursus

Elsker du også smagen af lækre cocktails, men holder dig helst fra alkohol? Så prøv vores mocktailkursus, hvor vores erfarne og professionelle kursusholdere, lærer dig at lave super lækre cocktails – helt uden alkohol. Et sjovt, underholdende og anderledes kursus, hvor underholdningsværdien prioriteres højt og der er fuld fokus på, at i får en uforglemmelig oplevelse.

Hvad kan vi lave – hvad inkluderer kurset?

Vi har gennem årene opbygget et stort repertoire af lækre alkoholfrie cocktails. Vi har blandt andet leveret alkoholfrie cocktails til folkemødet på Bornholm i samarbejde med Rådet for Sikker Trafik, til Kræftens Bekæmpelsen og til Discovery Channel.

Vi ved derfor hvordan en rigtig mocktail skal skrues sammen, uden at man har følelsen af at man sidder og savner noget i drinken.

På vores mocktailkursus kan du fx lære at lave en af disse lækre mocktails:

– Pear-to-Pear
– Virgin Mojito
– Lipster

Men udvalget af mocktailsene kan naturligvis tilpasses præcis efter jeres ønsker!

Derudover indeholder kurset en sjov blindsmagnings-konkurrence, hvor I får lov at teste jeres egne og hinandens smagsløg. Og så skal I bruge fantasien, og prøve at lave jeres helt egne mocktails, i rigtig ”masterchef-stil”!

Hvad koster det?

Mocktailkurset har typisk en varighed på 1,5 time og prisen er 300 kr. pr. person.

Men vi kan selvfølgelig skræddersy et kursus efter jeres ønsker ift. varighed, pris og antal cocktails. Kontakt os i dag for at høre mere!

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Fantastisk koncept!!

Fantastisk koncept! Alt bliver leveret, sat op og klar til servering af lækre cocktail. Som værtinde bekymrede jeg mig ikke et sekund om hvorvidt mine gæster fik top service. Vi havde fornøjelsen af den super dygtige bartender Sofie der blev ros af flere af vores gæster for hendes udstråling, hurtighed og ikke mindst de lækre drinks. Vi har i hele forløbet optil festen kun oplevet god kundeservice og vil bestemt anbefale dette til andre. Der er kun et problem og det er at det kan blive vanedannende med sådan et setup!

Lækre drinks og super overskud

Jeg afholdte personalearrangement for min arbejdsplads, valget faldt på cocktailkurset.dk Det var en kæmpe succes og kan klart anbefales videre. Jeg vil gerne fremhæve Patrick vores bartender for aftenen for super overskud, til festglade mennesker. Det var en lækker oplevelse med skønne drinks.