COCKTAILKURSUS TIL JULEFROKOST

ER DET IKKE PÅ TIDE AT PRØVE NOGET NYT END DEN KLASSISKE PAKKELEG? 

PRØV ET COCKTAILKURSUS TIL DIN NÆSTE JULEFROKOST

Før vi har set os om, er det jul. Og det betyder lidt for meget snaps, sild og flæsk. Men det kan også betyde cocktails. Gør noget helt specielt ud af jeres julefrokost og inviter gæsterne med om bag baren. Sæt gang i festen med vores skræddersyede cocktailkursus til julefrokost. Det er en sjov, lærerig og afslappet måde at sætte gang i aftenen på. Vi tilbyder god underholdning og velsmagende, flotte cocktails hele aftenen.

FÅ EN FÆLLES OPLEVELSE

Med cocktailskursus til julefrokost sørger vores bartendere for, at der altid er noget at grine af. Vores dygtige og erfarne bartendere er med til at skabe den helt rigtige stemning. I vil blive sendt rundt i mini-workshops, hvor der skal løses forskellige opgaver. Det skal være sjovt at lave cocktails i fællesskab, hvorfor underholdning her er i højsæde. 

Få en julefrokost i sent vil glemme med et cocktailskursus til julefrokost.

Vores kursus vil skabe en fantastisk god stemning på selve aftenen, men vil i sandhed også give en masse at snakke om samt grine af efterfølgende.

Giv dine gæster en julefrokost og oplevelse ud over det sædvanlige her i 2017.

KURSETS VARIGHED OG PRIS

Vores  cocktailkursus varer ca. 1,5 time, men hvis I ønsker det, så bliver vores bartendere gerne længere. Vores bartendere medbringer selv alt det nødvendige, så det er ikke noget, I skal tænke på. Det eneste I skal er at nyde kurset med en lækker cocktail i hånden.
Prisen varierer alt efter antallet af deltagere og varighed.
Cocktailkursus til julefrokost udbydes til arrangementer med alt fra 5 til 50+ deltagere. Ring allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

INFORMATIONSMATERIALE

cocktailkursus til julefrokost

program

LÆKKER VELKOMSTDRINK

GENNEMGANG AF AKTIVITETER

COCKTAILQUIZ

FREMSTILLING AF COCKTAILS

BLINDSMAGNINGSQUIZ AF COCKTAILS

KÅRING AF VINDERHOLD

UDDELING AF PRÆMIER

Cocktailkursus er Danmarks førende leverandør af cocktailløsninger i alle størrelser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud

se også...

… VORES ANDRE KURSER! VI HAR AFHOLDT MANGE EVENTS MED MANGE FORSKELLIGE TEMAER.

Gastronomisk cocktailkursus

GASTRONOMISK KURSUS

Hos os kan du bestille et cocktailkursus til din næste fest, så er underholdningen og de lækre cocktails på plads til en perfekt aften!
Kursus til fest

KURSUS TIL FEST

Du kan bestille et cocktailkursus til din næste fest, så er underholdningen og de lækre cocktails på plads til en perfekt aften!

cocktailkursus firmafest aktivitet

POLTERABEND KURSUS

Et cocktailkursus er en underholdende aktivitet, som er det perfekte indslag i forbindelse med jeres polterabend.