COCKTAILKURSUS TIL FIRMAFEST

COCKTAILKURSUS TIL FIRMAFEST

VI TILBYDER AT AFHOLDE ET PROFESSIONELT COCKTAILKURSUS TIL JERES NÆSTE FIRMAFEST.

PRØV ET COCKTAILKURSUS TIL JERES NÆSTE FIRMAFEST

SKAL JERES NÆSTE FIRMAFEST VÆRE ET BRAG AF EN SUCCES?

Så sæt gang i festen med et sjovt, lærerigt og ikke mindst anderledes cocktailkursus til firmafest. Bestil et cocktailkursus til din næste firmafest og få en underholdende aktivitet med masser af smagfulde cocktails. Vi skræddersyer vores cocktailkurser til dit arrangement, hvor vores professionelle bartendere inviterer jer med bag baren til et par spændende timer. Der er altid rigeligt drikkelse og underholdning undervejs, så det bliver bestemt ikke kedeligt, når vores erfarne barkyndige deler ud af deres guldkorn.

Vores cocktailkurser varer cirka to timer, men der er mulighed for både kortere og længere kurser alt afhængigt af jeres ønsker. Vi justerer gerne servicen, hvad angår omfang i tid og pris. Vi underviser i at mixe alt fra elegante klassikere som cosmopolitans til trendy våde sager som No. 4. Vi fornemmer hurtigt hvad gruppen er til, og tilpasser os så vidt muligt. Vores bartendere arbejder med råvarer af særklasse og går aldrig på kompromis med kvaliteten, hvorfor smagsoplevelsen, uanset hvad, vil være eminent. Desuden har Cocktailkursus.dk alt udstyr, spiritus og andre nødvendigheder med, således at gruppen bare skal koncentrere sig om at have det sjovt. Sjov og ballade bidrager vi også med i form af højt humør og underholdningsværdi, vilde tricks og numre.

ET COCKTAILKURSUS ER EN HELT UNIK TEAMBUILDING ØVELSE 

Fordelen ved at vælge et cocktailkursus til din næste firmafest er, at dine medarbejdere og kollegaer bliver taget ud af deres comfort zone, og det åbner op for helt nye oplevelser som et team. Det bliver pludselig lettere at identificere dine kollegers gemte styrker og skabe nye relationer i et afslappet miljø. Kurset gør det nemmere at forstå holdet og dets enheder, og det bliver klarlagt, hvad der gavner jer bedst, fordi I opnår indsigt i individerne, som udgør holdet. Denne forståelse lægger an til en mere hensigtsmæssig social omgang, og desuden skaber det ofte bedre kommunikation og kritikkultur. Dette kan føre til større motivation og gladere medarbejdere, som er effektive og målbevidste som enhed, mens der stadig er fornemmelse for de enkelte personer.

Vælger du et cocktailkursus til firmafest hos os, så er du sikker på, at kvaliteten er i top. Vores personale er nøje udvalgt, og de har alle flere års erfaring i at skabe gode oplevelser med fra eventbranchen. Vi ved hvad der skal til for at nå de ønskede mål med kurset og vægter dialogen højt, således at du er sikret det bedste resultat og den mest hensigtsmæssige løsning. Hos os bliver du og dine gæster involveret lige fra starten, og I vil blive sendt rundt på forskellige mini-workshops, hvor opgaver skal løses og cocktails fremstilles i tæt samarbejde.

DET SKAL VÆRE SJOVT AT LAVE COCKTAILS

Det skal være sjovt at lære at lave lækre cocktails til firmafesten, og derfor har vi fokus på, at underholdningen er i højsæde. Et cocktailkursus giver dig mulighed at lære dine kollegaer at kende på en sjov og ny måde. Hvor tit ser du eksempelvis din kollega shake en cocktailblanding, og hvor ofte bruger I jeres fælles smagsevner til at identificere ingredienserne i en lækker cocktail? Ikke ofte nok.

Det sætter et smil på læben hos de fleste, og det giver helt sikkert noget at snakke om, når årets firmafest er overstået. Firmafesten kan blive din virksomheds værdifulde indsigt i medarbejderne, og desuden kan det skabe nye venskaber, som vil gavne jer fremadrettet. En uformel og spændende aktivitet, kan give anledning til at række positive forandringer for både store virksomheder og små, nye og gamle. Det handler om holdånd, underholdning og gode grin blandt kolleger. Cocktailkursus’ mission er at gøre din firmafest til den bedste.

Kontakt os for at høre hvordan vi kan gøre jeres næste firmafest til en aften, der sent bliver glemt!

program

LÆKKER VELKOMSTDRINK

GENNEMGANG AF AKTIVITETER

COCKTAILQUIZ

FREMSTILLING AF COCKTAILS

BLINDSMAGNINGSQUIZ AF COCKTAILS

KÅRING AF VINDERHOLD

UDDELING AF PRÆMIER

Priseksempler

Nedenstående priseksempler er baseret på afholdelse på en af vores lokationer og kan variere fra arrangement til arrangement. Kontakt os for en præcis pris på netop dit arrangement.

Cocktailkursus er Danmarks førende leverandør af cocktailløsninger i alle størrelser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud

se også...

... VORES ANDRE KURSER! VI HAR AFHOLDT MANGE EVENTS MED MANGE FORSKELLIGE TEMAER.

Gastronomisk cocktailkursus

GASTRONOMISK KURSUS

Hos os kan du bestille et cocktailkursus til din næste fest, så er underholdningen og de lækre cocktails på plads til en perfekt aften!
Kursus til fest

KURSUS TIL FEST

Hos os kan du bestille et cocktailkursus til din næste fest, så er underholdningen og de lækre cocktails på plads til en perfekt aften!
Cocktailkursus til Polterabender

POLTERABEND KURSUS

Et cocktailkursus er en underholdende aktivitet, som er det perfekte indslag i forbindelse med jeres polterabend.