COCKTAILKURSUS TIL FIRMAFEST

LAD COCKTAILKURSUS.DK GIVE JER EN PAUSE FRA DAGLIGDAGENS TRUMMERUM MED SMIL, SAMMENHOLD OG SINGAPORE SLINGS 

PRØV ET COCKTAILKURSUS TIL JERES NÆSTE FIRMAFEST

SKAL JERES NÆSTE FIRMAFEST VÆRE ET BRAG AF EN SUCCES?

Så sæt gang i festen med et sjovt, lærerigt og ikke mindst anderledes cocktailkursus til firmafesten. Bestil et cocktailkursus til din næste firmafest og få et underholdende indslag med smagfulde cocktails i stride strømme. Vi skræddersyr vores cocktailkurser til dit arrangement, hvor vores professionelle bartendere inviterer jer med bag baren til et par spændende timer. Der er altid rigeligt drikkelse og underholdning undervejs, så det bliver bestemt ikke kedeligt, når vores erfarne barkyndige deler ud af deres guldkorn. Kontakt os for at høre, hvordan vi kan gøre jeres næste firmafest til en aften, der sent bliver glemt!

DET SKAL VÆRE SJOVT AT LAVE COCKTAILS

Det skal være sjovt at lære at lave cocktails til firmafesten, og derfor har vi fokus på, at underholdningen er i højsædet. Et cocktailkursus giver dig mulighed at lære dine kollegaer at kende på en sjov og ny måde.

Hvor tit ser du eksempelvis din kollega shake en cocktailblanding, og hvor ofte bruger I jeres fælles smagsevner til at identificere ingredienserne i en lækker cocktail? 

Det sætter et smil på læben hos de fleste, og det giver helt sikkert noget at snakke om, når årets firmafest er overstået. Firmafesten kan blive din virksomheds værdifulde indsigt i medarbejderne, og desuden kan det skabe nye venskaber, som vil gavne jer fremadrettet. En uformel og spændende aktivitet kan give anledning til positive forandringer for både store, små, nye og gamle virksomheder. Det handler om holdånd, underholdning og gode grin blandt kolleger. Cocktailkursus’ mission er at gøre din firmafest til den bedste.

Vores cocktailkurser varer cirka to timer, men der er mulighed for både kortere og længere kurser alt afhængigt af jeres ønsker. Vi ændrer gerne tid og pris, alt efter hvilket kursus i ønsker jer. 

Vi underviser i at mixe alt fra elegante klassikere som cosmopolitans til trendy våde sager som No. 4. Vi fornemmer hurtigt hvad gruppen er til, og tilpasser os så vidt muligt.

Vores bartendere arbejder med råvarer af særklasse og går aldrig på kompromis med kvaliteten, og smagsoplevelsen er derfor altid eminent. Desuden har Cocktailkursus.dk alt udstyr og spiritus med, så gruppen bare skal koncentrere sig om at have det sjovt. Sjov og ballade bidrager vi også med i form af højt humør, vilde tricks og numre.

ET COCKTAILKURSUS ER EN HELT UNIK TEAMBUILDING ØVELSE

Fordelen ved at vælge et cocktailkursus til din næste firmafest er, at dine medarbejdere og kollegaer bliver taget ud af deres komfortzone. I får øjnene op for hinandens gemte styrker og skaber nye relationer i et afslappet miljø.

I lærer hinanden at kende på nye måder, og kurset hjælper med at skabe et bedre sammenhold. Og vi ved alle, at et godt socialt sammenhold giver bedre resultater i hverdagens arbejde. Vi ønsker nemlig at bidrage til glade og motiverede medarbejdere, som løfter jeres dagligdag.

Cocktailkursus.dk tilbyder de perfekte lokaler til cocktailkurser i både København og Aarhus, men hvis I skal holde fest for mere end 15 mennesker kommer vi gerne ud til jer med mobilbar og alt hvad der er brug for til en forrygende aften med både cocktailkursus og cocktailbar.

Kontakt os i dag for at få et tilbud på lige netop den løsning I drømmer om!

program

LÆKKER VELKOMSTDRINK

GENNEMGANG AF AKTIVITETER

COCKTAILQUIZ

FREMSTILLING AF COCKTAILS

BLINDSMAGNINGSQUIZ AF COCKTAILS

KÅRING AF VINDERHOLD

UDDELING AF PRÆMIER

Priseksempler

Nedenstående priseksempler er baseret på afholdelse på en af vores lokationer og kan variere fra arrangement til arrangement. Kontakt os for en præcis pris på netop dit arrangement.

Cocktailkursus er Danmarks førende leverandør af cocktailløsninger i alle størrelser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud

se også...

… VORES ANDRE KURSER! VI HAR AFHOLDT MANGE EVENTS MED MANGE FORSKELLIGE TEMAER.

Gastronomisk cocktailkursus

GASTRONOMISK KURSUS

Hos os kan du bestille et cocktailkursus til din næste fest, så er underholdningen og de lækre cocktails på plads til en perfekt aften!
Kursus til fest

KURSUS TIL FEST

Du kan bestille et cocktailkursus til din næste fest, så er underholdningen og de lækre cocktails på plads til en perfekt aften!

cocktailkursus firmafest aktivitet

POLTERABEND KURSUS

Et cocktailkursus er en underholdende aktivitet, som er det perfekte indslag i forbindelse med jeres polterabend.