COCKTAILKURSUS TIL FEST

ET COCKTAILKURSUS ER EN OPLEVELSE UD OVER DET SÆDVANLIGE OG KAN GØRE ENHVER FEST FANTASTISK!

SKAL DIN NÆSTE FEST VÆRE NOGET HELT SPECIELT?

Så gør din fest til noget helt særligt med et sjovt og anderledes indslag – et cocktailkursus til fest. Hos os kan du bestille et cocktailkursus til din næste fest, så er underholdningen og de lækre cocktails hjemme! Vi tilbyder skræddersyede cocktailkurser til dine arrangementer – både store og små. Vores dygtige og professionelle bartendere inviterer dig og dine gæster med bag baren til et par hyggelige timer i godt selskab.

EN OPLEVELSE I IKKE GLEMMER

Vi kan godt garantere, at din næste fest bliver en stor succes med et af vores cocktailkurser. Vores dygtige og professionelle bartendere er klar til at give dig og dine gæster en oplevelse helt ud over det sædvanlige. Når du vælger et cocktailkursus til fest hos os, så er du helt sikker på, at kvaliteten er i top. Vores personale er nemlig nøje udvalgt, og de er alle professionelle entertainere med erfaring i at underholde og i at give dig og dine gæster en god oplevelse. Du og dine gæster vil blive inddraget i oplevelsen, og I vil blive taget igennem flere mini-workshops, hvor I skal løse forskellige opgaver og lære at lave lækre cocktails.

ET COCKTAILKURSUS MED UNDERHOLDNING I HØJSÆDET

Det skal ikke være kedeligt at lære at lave lækre cocktails til din fest, og derfor har vi altid underholdningen i fokus hos os. Vores erfarne bartendere tager hånd om både dig og dine gæster, og de sørger for, at der altid er noget at grine af. Når man står og shaker cocktails, ja, så kan det nogle gange gå galt – det kender vi selv til. Derfor er du sikker på, at dine gæster har noget at snakke om, når de skal videre til sommerfesten, når du vælger et cocktailkursus fra os.

VARIGHED AF COCKTAILKURSUS TIL DIN FEST

Hos Cocktailkursus.dk varer et typisk cocktailkursus ca. 1,5 time. Du har selvfølgelig mulighed for, at vores bartendere bliver der længere og serverer flere cocktails – enten med eller uden jeres hjælp. Når du bestiller et cocktailkursus til din fest hos os, så sørger vi for, at der altid er masser af drikkelse og underholdning, og vi tør godt love dig, at det ikke bliver kedeligt, når vores professionelle bartendere er til stede.

Cocktailkursus er Danmarks førende leverandør af cocktailløsninger i alle størrelser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud

se også...

… VORES ANDRE KURSER! VI HAR AFHOLDT MANGE EVENTS MED MANGE FORSKELLIGE TEMAER.

Billede brug i forbindelse med Cocktailkursus som teambuilding

Teambuilding kursus

Vores filosofi er, at det skal være sjovt at lave cocktails. Vores kurser er i høj grad præget, af at vores gæster bliver involveret og udfordret.

Gastronomisk cocktailkursus

Gastronomisk kursus

Det gastronomiske cocktailkursus har fokus på dels cocktailfremstilling og præsentation, dels fremstilling af egne sirupper, juicer og puréer.

cocktailkursus firmafest aktivitet

POLTERABEND KURSUS

Et cocktailkursus er en underholdende aktivitet, som er det perfekte indslag i forbindelse med jeres polterabend.