COCKTAILKURSUS FOR ENKEL PERSON

COCKTAILKURSUS.DK TILBYDER, AT DU KAN TILMELDE DIG ET TRETIMERS COCKTAILKURSUS SOM ENKELTPERSON ELLER EN MINDRE GRUPPE

PRØV ET SJOVT OG LÆRERIGT COCKTAILKURSUS

Cocktailkursus.dk tilbyder i samarbejde med oplevelsesgaver.dk fantastiske cocktailkurser, hvor man kan tilmelde sig som enkeltperson eller en mindre gruppe. Cocktailkurset er derfor velegnet til dig/jer, som ønsker en sjov og anderledes start på en lørdag aften i hjertet af København.

Cocktailkursus.dk tilbyder dig/jer et cocktailkursus af tre timers varighed. Kurset har i høj grad fokus på at give dig en rejse ud i cocktailens forunderlige smagsunivers. Vores kompetente kursusholdere vil give dig tricks til, hvordan du bliver en habil hjemmebartender, de vil lave fantastiske cocktails til dig, og de vil ligeledes invitere dig bag baren og vise dig finesserne omkring cocktailfremstilling. Det er en oplagt mulighed til at blive klar til den næste firmafest eller fredagsbar, hvor du kan gøre dine kolleger misundelige med dine nye cocktailsevner. 

LOKATION OG DATOER FOR COCKTAILKURSUS

Cocktailkurset afholdes den sidste lørdag i hver måned i vores grønne, hyggelige cocktailbar “Aloë” på Knabrostræde i København K. Kurset foregår om eftermiddagen og er den perfekte måde at starte en god aften i København på.

DATOER FOR NÆSTE COCKTAILKURSUS

22. december 2018 – 13.30 – 16.30

26. januar 2019 – 13.30 – 16.30

23. februar 2019 – 13.30 – 16.30 

30. marts 2019 – 13.30 – 16.30

Pris og bestilling

Adgang til vores kurser for enkeltpersoner kan købes via oplevelsesgaver.dk for 700 kr. pr. person.

Cocktailkursus er Danmarks førende leverandør af cocktailløsninger i alle størrelser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud

se også...

… VORES ANDRE KURSER! VI HAR AFHOLDT MANGE EVENTS MED MANGE FORSKELLIGE TEMAER.

Gastronomisk cocktailkursus

GASTRONOMISK KURSUS

Hos os kan du bestille et cocktailkursus til din næste fest, så er underholdningen og de lækre cocktails på plads til en perfekt aften!
Kursus til fest

KURSUS TIL FEST

Du kan bestille et cocktailkursus til din næste fest, så er underholdningen og de lækre cocktails på plads til en perfekt aften!

cocktailkursus firmafest aktivitet

POLTERABEND KURSUS

Et cocktailkursus er en underholdende aktivitet, som er det perfekte indslag i forbindelse med jeres polterabend.