COCKTAILKURSUS FOR ENKEL PERSON

COCKTAILKURSUS FOR ENKEL PERSON

COCKTAILKURSUS.DK TILBYDER, AT DU KAN TILMELDE DIG ET 3-TIMERS COCKTAILKURSUS SOM ENKELTPERSON ELLER EN MINDRE GRUPPE.

PRØV ET SJOVT OG LÆRERIGT COCKTAIL KURSUS

Cocktailkursus.dk tilbyder i samarbejde med oplevelsesgaver.dk fantastiske cocktailkurser, hvor man kan tilmelde sig som enkeltperson eller en mindre gruppe. Cocktailkurset er derfor velegnet til dig/jer, hvis der ønskes en sjov og anderledes start på en lørdag aften i hjertet af København.

Cocktailkursus.dk tilbyder som noget nyt et cocktailkursus af 3 timers varighed. Kurset har i høj grad fokus på at give dig en rejse udi cocktailens forunderlige smagsunivers. Vores kompetente kursusholdere vil give dig tricks til, hvordan du kan agere som hjemmebartender, de vil lave fantastiske cocktails til dig, og de vil ligeledes invitere dig bag baren og vise dig finesserne omkring cocktailfremstilling.

LOKATION OG DATOER FOR COCKTAILKURSUS

Cocktailkurset afholdes den sidste lørdag i hver måned i vores nye hyggelige cocktailbar "Aloë” på Knabrostræde i København K. Kurset foregår fra 14-17, og er den perfekte måde at starte en aften i København på.

DATOER FOR NÆSTE COCKTAILKURSUS
27. maj 2017 – 14:00 - 17:00
24. juni 2017 – 14:00 - 17:00
29. juli 2017 – 14:00 - 17:00

Cocktailkursus er Danmarks førende leverandør af cocktailløsninger i alle størrelser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud

se også...

... VORES ANDRE KURSER! VI HAR AFHOLDT MANGE EVENTS MED MANGE FORSKELLIGE TEMAER.

Gastronomisk cocktailkursus

GASTRONOMISK KURSUS

Hos os kan du bestille et cocktailkursus til din næste fest, så er underholdningen og de lækre cocktails på plads til en perfekt aften!
Kursus til fest

KURSUS TIL FEST

Hos os kan du bestille et cocktailkursus til din næste fest, så er underholdningen og de lækre cocktails på plads til en perfekt aften!
Cocktailkursus til Polterabender

POLTERABEND KURSUS

Et cocktailkursus er en underholdende aktivitet, som er det perfekte indslag i forbindelse med jeres polterabend.