Cocktailkurser

Cocktailkurser

EN NY OG UNDERHOLDENDE AKTIVITET FOR DIG, DINE VENNER OG KOLLEGAER

Oplev et par spændende timer i cocktailens univers, hvor I både vil lave og smage fantastiske cocktails, samtidig med at I bliver aktiveret gennem sjove øvelser og konkurrencer, på begge sider af baren.

Vores filosofi er, at det skal være sjovt at lave cocktails. Vores kurser er i høj grad præget af, at vores gæster involveres og udfordres.

Sæt gang i festen med et sjovt, lærerigt og ikke mindst anderledes cocktailkursus til jeres næste firmafest.

Cocktailkursus.dk tilbyder, at du kan tilmelde dig et 2-timers kursus som enkeltpersoner, par eller mindre grupper.

Det gastronomiske cocktailkursus har fokus på dels cocktailfremstilling og præsentation, dels fremstilling af egne sirupper, juicer og puréer.

Hos os kan du bestille et cocktailkursus til din næste fest. Så er underholdningen og de lækre cocktails på plads til en perfekt aften!

Et cocktailkursus er en underholdende aktivitet, som er det perfekte indslag i forbindelse med jeres polterabend.

Cocktailkursus er Danmarks førende leverandør af cocktailløsninger i alle størrelser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud

Oplev et par spændende timer i cocktailens univers, hvor I både vil smage og lære at lave fantastiske cocktails, samtidig med at I bliver aktiveret gennem sjove øvelser og konkurrencer på begge sider af baren.

Vi tilbyder både at lave et cocktailkursus hjemme hos jer eller i en af vores barer i København, Aarhus, Odense eller Aalborg.

Vi vil meget gerne komme med et tilbud og imødekomme ønsker, der ikke fremgår her på hjemmesiden. Kontakt os blot om dette. Ønskes yderligere snacks, mad eller musik til kurset, er det ligeledes noget, vi gerne tager os af.

Kontakt os nu, så tager vi en snak om hvordan vi sørger for den bedste aften til lige netop jeres arrangement.