Book plads på et cocktailkursus

Skal du og en ven med på et af vores underholdende cocktailkurser?

Book plads på et sjovt og festligt cocktailkursus!

 

Cocktailkursus.dk tilbyder i samarbejde med Cocktailstudio.dk fantastiske cocktailkurser, hvor du har muligheden for at tilmelde dig selv og dine venner til åbne kurser hver lørdag.
Cocktailkurset er derfor velegnet til dig/jer, som ønsker en sjov og anderledes start på en lørdag aften i hjertet af København, og ikke er bange for at møde andre mennesker over en god cocktail.


Vores kompetente kursusholdere vil i løbet af 2 timer komme gennem cocktailens verden med velkomstcocktail, quiz, blindsmagning – og selvfølgelig cocktailproduktion. 

De vil lære jer at lave en kendt cocktail såsom en lækker signaturcocktail fra cocktailbarer rundt i landet men vigtigere endnu, så vil de klæde jer på til selv at opfinde cocktails, som du kan lave i hjemmebaren.

 

Vores cocktailkurser er yderligere en god og sjov start på en bytur, og der er selvfølgelig mulighed for at booke bord på baren efter endt kursus.

 

Program for 2 timers cocktailkursus

– Velkomstcocktail

– Gennemgang af dagens program

– Cocktailquiz med blærerøvspoint

– Blindsmagningsquiz af særlig cocktail

– Instruktion i en kendt cocktail

– Lav jeres egen Signaturcocktail

– Afrunding og kåring af vinderhold 

 

Højt humør og plads til at grine

Vores cocktailkurser har fokus på, at du/I skal have en god oplevelse udi cocktailens verden. Derfor vil vores kursusholdere sørge for, at det er sjovt at lære om cocktails og at lave dem. Hvad end om du aldrig før har stiftet bekendtskab med at lave en cocktail eller omvendt mener, at du er hjemmets egen Tom Cruise, så skal vi nok sende dig afsted med et smil på læben og gå-på-mod til at prøve mere indenfor hjemmets fire vægge.

 

Pris pr. person kun 450 kr.

F.A.Q.

Billetten til en enkeltperson koster kun 450 kr. inkl. moms.

Dette kursus varer 2 timer og inkluderer 4 cocktails til hver deltager.

Ja, det er oplagt at booke et bord til bagefter, så I kan fortsætte festen på baren. Skriv blot i kommentaren, at I ønsker at booke et bord bagefter, så kontakter vi jer med et godt tilbud på det.

Kurset foregår på Aloë Cocktailbar i København på adressen: Knabrostræde 5, 1210 København K.

Ja, i formen til højre vælger du blot “Gavekort til senere brug”. Herefter modtager du en email med en ordrekode, som blot skal oplyses ved senere bestilling over telefon på 71 99 01 74 eller på [email protected]

Nej, disse kurser er åbne for alle, hvilket betyder at I sammen med andre deltagere vil blive klogere i cocktailens verdenen. Det er derfor en unik mulighed for at møde nye mennesker, samtidigt med at I kan få en god aften sammen.

Vi sætter normalt grænsen for antal deltagere på 14 personer.

Vores bookingformular er stadig under udvikling og vi beklager derfor eventuelle problemer du måtte have med den. Hvis du ikke kan vælge det antal billetter du gerne vil købe, så det højst sandsynligt fordi at du ikke har valgt om du vil have gavekort eller bestille til en specifik dato på vores cocktailbar Aloë. Husk også at vælge både dato og tidspunkt ude til højre i kalenderfunktionen. Hvis du stadig ikke kan få det til at fungere er du velkommen til at skrive til os på chatten eller at give os et kald.

Book din plads i dag!

Større grupper

  Er I flere end 7 personer, der vil på cocktailkursus? Så kontakt os omkring et privat cocktailkursus på vores kontaktformular. Så skræddersyer vi et tilbud til jer.

Det siger kunderne:

Få et kursus på jeres lokationer