Cocktailkursus.dk i hårnåle-podcast

Cocktailkursus.dk i hårnåle-podcast

Prøv et cocktailkursus til jeres næste polterabend!

Hvad kan man bytte sig til for en hårnål? Thomas Jarolics har igennem flere afsnit af sin podcast ”Hårnålens værdi” byttet sig opad i værdi fra en simpel hårnål. Målet er at kunne bytte sig frem til et Rolex-ur, og senest har han taget fat i en af partnerne i Cocktailkursus.dk, Kevin Christensen.

Thomas Jarolics er salgscoach og har sat sig for at se hvad kan bytte sig frem til med blot en hårnål. Igennem de første syv afsnit bytter han sig frem til et rejsegavekort til en værdi af 7.000 kr., og i det ottende afsnit kontakter han Cocktailkursus.dk’s ejer Kevin Christensen i håb om at bytte dette til noget af højere værdi.

I telefonsamtalen kommer de to ind omkring både Thomas’ byttefærd og mission, men også godt omkring Cocktailkursus.dk’s søsterselskaber og moderselskab, Friday Group. Kevin fortæller om hvordan Friday Group kan sørge for alt fra isterninger, DJ, fadøl og selvfølgelig cocktails til festen.

Hvis du er interesseret i at høre mere om podcasten kan du læse om den på business.dk. Og husk at du altid kan kontakte Cocktailkursus.dk, hvis du leder efter catering til festen eller et alternativt indslag til firmaarrangementet.

Cocktailkursus er Danmarks førende leverandør af cocktailløsninger i alle størrelser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud