Denne Sæsons Cocktailmenu

Se sæsonens favoritter herunder

Favoritmenuen for 2018 / 2019

Rhubarb Fizz

Beefeater gin shaket med hjemmelavet rabarbersirup, æggehvide, vanilje og friskpresset citronjuice. Toppet med soda.

Bramble cocktail

Bramble

Beefeater gin i sammenspillet med en sød hollandsk brombærlikør, sukkerlage og forfriskende limejuice. Serveret over knust is.

Flot lilla cocktail

Tokyo Tea

Absolut Vodka og japansk sake shaket med udtræk af økologisk blå matcha the, forfriskende limejuice, juice af kærlighedsfrugt og hjemmelavet sirup, pyntet med spiseblomst.

Flot og frisk cocktail

Vanilla Passion

Absolut Vodka bygget med bittersød passionfrugtsjuice, friskpresset limejuice og hjemmelavet vaniljesirup. Toppet med danskvand.

Alle elsker Mojito

Mojito

Den klassiske Mojito: Lavet på sprød Havana Club 3 års rom og muddlet med friskskårne limebåde og gyldent rørsukker. Tilsat mynte og en smule ginger ale.

Dejlig krydret cocktail

Dark N’ Stormy

Sød og krydret Havana Club 5 års rom i sammenspillet med friskpresset limejuice, sukkerlage og angostura bitter. Toppet med krydret ginger beer.

White Russian

Absolut vodka shaket hårdt med mælk. Derefter hældt over et lag af bittersød mexicansk kaffelikør. Serveret med en Oreo (ikke længere flødebolle).

Frisk og anderledes agurge-drink

Cucumber Collins

Beefeater gin muddlet med stykker af agurk, friskpresset citronjuice og sukkerlage. Toppet med sød og krydret ginger beer.

Cocktailkursus er Danmarks førende leverandør af cocktailløsninger i alle størrelser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud

se også...

… VORES KURSER! VI HAR AFHOLDT MANGE EVENTS MED MANGE FORSKELLIGE TEMAER.

Billede brug i forbindelse med Cocktailkursus som teambuilding

Teambuilding kursus

Vores filosofi er, at det skal være sjovt at lave cocktails. Vores kurser er i høj grad præget, af at vores gæster bliver involveret og udfordret.

Gastronomisk cocktailkursus

Gastronomisk kursus

Det gastronomiske cocktailkursus har fokus på dels cocktailfremstilling og præsentation, dels fremstilling af egne sirupper, juicer og puréer.

cocktailkursus firmafest aktivitet

POLTERABEND KURSUS

Et cocktailkursus er en underholdende aktivitet, som er det perfekte indslag i forbindelse med jeres polterabend.