Drinks uden alkohol

JUICER, MOCKTAILS OG LÆKRE DRINKS UDEN ALKOHOL

MOCKTAIL-LØSNING

LÆKKER MOCKTAIL-LØSNING

Har du et arrangement, hvor du gerne vil have en ekstra lækker drikkevareløsning uden alkohol? Det kunne for eksempel være en konference, reception eller anden event, hvor du gerne vil have en festlig drikkevareløsning, men gerne vil undgå alkohol. Så prøv vores mocktail-løsning! 
Cocktailkursus.dk tilbyder nemlig også alkoholfri løsninger, der inkluderer smagfulde og anderledes drinks. For eksempel har vi i flere år leveret alkoholfri drinks til folkemødet på Bornholm i samarbejde med Rådet for Sikker Trafik, og vi har også lavet mocktails til både Kræftens Bekæmpelse og Discovery Channel.

HVAD KAN VI LAVE?

Vores alkoholfrie barløsning inkluderer et stort udvalg af juicer og “virgin” cocktails, men vi kan selvfølgelig tilpasse vores menu til jeres ønsker.

Prøv for eksempel disse alkoholfrie drinks:


– Virgin Mojito
– Virgin Piña Colada
– Pærenemt
– Sommerbrus
– Brum-brombær
– Og mange andre…

HVAD MEDBRINGER VI?

Hvis du bestiller en mocktail-løsning fra Cocktailkursus.dk sørger vi altid for at medbringe alt selv. Vi sørger for at medbringe: 

– Vores egen luksusbar
– Professionelle og smilende bartendere iført skjorte og butterfly
– Alle ingredienser til mocktails
– Hjemmelavede puréer og sirupper
– Frisk frugt
– Cocktailglas
Isterninger fra egen produktion

Skal du holde firmafest, eller har du specifikke forespørgsler i forhold til påklædning med mere, imødekommer vi jeres ønsker.

hvad koster det?

Prisen afhænger af antal gæster, og hvor i landet arrangementet skal afholdes. Men kontakt os gerne enten via kontaktformularen nedenfor eller på telefon, så sørger vi for at komme med et godt tilbud!
Vi tilbyder også gerne, at I kommer forbi til en prøvesmagning og en snak om, hvordan vi sammensætter den bedste løsning til jer!

Cocktailkursus er Danmarks førende leverandør af cocktailløsninger i alle størrelser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud