MOCKTAIL-LØSNING

Drinks uden alkohol

JUICER, MOCKTAILS OG LÆKRE DRINKS UDEN ALKOHOL

LÆKKER MOCKTAIL-LØSNING

Har du et arrangement, hvor du gerne vil have en ekstra lækker drikkevare-løsning uden alkohol? Det kunne for eksempel være en konference, reception eller andet event, hvor du gerne vil have en lækker drikkevare-løsning, der ikke stjæler fokus og hvor alkohol ikke er en del af konceptet. Så prøv vores mocktail-løsning! 
Cocktailkursus.dk tilbyder nemlig nu også alkoholfri løsninger, der inkluderer lækre og anderledes drinks. For eksempel har vi i flere år leveret lækre alkoholfri drinks til folkemødet på Bornholm i samarbejde med Rådet for Sikker Trafik, og vi har også lavet lækre mocktails til både Kræftens Bekæmpelse og Discovery Channel.

HVAD KAN VI LAVE?

Vores alkoholfrie barløsning inkluderer et stort udvalg af juicer og "virgin" cocktails, men vi kan selvfølgelig tilpasse vores menu til jeres ønsker.

Prøv fx disse alkoholfrie drinks:

- Virgin Mojito
- Virgin Piña Colada
- Pærenemt
- Sommerbrus
- Brum-brombær
- Og mange andre...

HVAD MEDBRINGER VI?

Hvis du bestiller en mocktail-løsning fra Cocktailkursus.dk sørger vi altid for at medbringe alt selv. Vi sørger for at medbringe: 

- Vores egen luksus-bar
- Professionelle og smilende bartendere iført skjorte og butterfly
- Alle ingredienser til mocktails
- Hjemmelavede puréer og sirupper
- Frisk frugter
- Cocktailglas
- Isterninger fra egen produktion

Skal du holde tema-fest, eller har du specifikke forespørgsler i forhold til påklædning m.m., imødekommer vi gerne dette.

hvad koster det?

Prisen afhænger af antal gæster, og hvor i landet arrangementet skal afholdes. Men kontakt os gerne enten via kontaktformularen nedenfor eller på telefon, så sørger vi for at komme med et godt tilbud!
Vi tilbyder også gerne at I kommer forbi til en prøvesmagning og en snak om hvordan vi sammensætter den bedste løsning til jer!

Cocktailkursus er Danmarks førende leverandør af cocktailløsninger i alle størrelser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud