LEJ EN BARTENDER

LEJ EN BARTENDER

LEJ EN PROFESSIONEL BARTENDER,
DER MEDBRINGER ALT TIL DEN PERFEKTE FEST

LEJ EN BARTENDER (MED DET HELE) TIL DIT ARRANGEMENT

Mangler du en dygtig og erfaren bartender til din fest? Vi udlejer Københavns bedste bartendere til dit arrangement. Bartenderen medbringer alt nødvendigt udstyr for at lave de bedste cocktails til din fest!

Bemærk at vi kun udlejer bartendere som en del af en komplet barløsning!

COCKTAILKURSUS.DK MEDBRINGER BAREN SAMT ALT SPIRITUSSEN

Holder du en privatfest og mangler en dygtig bartender til at skabe en uforglemmelig stemning? Eller en kvalificeret cocktailbartender til jeres firmaarrangement? Så finder vi dem til jer! Vores bartendere medbringer både glas, spiritus, barudstyr og evt. også bar, hvis I mangler sådan en.


For at give jer et tilbud, skal vi selvfølgelig have oplysninger og høre jeres ønsker. Kontakt os derfor på chatten eller ring på +45 7199 0174 for at få et uforpligtende tilbud med det samme.

Lej en bartender er et vidt begreb, da alle kan kalde sig for bartender, når de står bag en bar. Vores bartendere arbejder de bedste steder i Danmark og mange har erfaring fra både London og New York, som er de førende byer indenfor trends i cocktailbranchen.

Cocktailkursus er Danmarks førende leverandør af cocktailløsninger i alle størrelser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud