FREDAGSBAR

LEJ EN BARTENDER MED FULD BARLØSNING TIL JERES NÆSTE FREDAGSBAR OG LAD OS STÅ FOR DET HELE!

Gør jeres NÆSTE FREDAGSBAR til noget specielt

Savner du inspiration til jeres næste fredagsbar? Hos Cocktailkursus.dk har vi specialiseret os i at afholde fredagsbarer for virksomheder. Vi står for alt besværet, når I lejer en bartender hos os, så det eneste I skal, er at nyde vores udsøgte cocktails med jeres kollegaer på arbejdsugens sidste dag.

HVAD INDEHOLDER EN COCKTAILLØSNING TIL EN FREDAGSBAR?

Vi medbringer selv alt, der skal bruges for at afholde den perfekte fredagsbar. Vi har blot brug for plads til at sætte vores barmoduler op.

Vores cocktailløsning inkluderer:

– Erfarne og servicemindede bartender i hvide skjorter og forstykker

– Flotte barmoduler

– Cocktailudvalg på op til ti cocktails

– Longdrinks såsom Gin & Tonic

– Et bredt udvalg af spiritusser

– Juicer, pureer, likører og sirupper

– Frisk frugt og grønt

– Flere forskellige typer glas

Isterninger

– Menukort

– Mulighed for fadøl

Hvilke cocktails serverer vi?

Vi ved fra erfaring, at alle har forskellig smag. Derfor har vi forsøgt at sammensætte vores cocktailkort, så der er noget for enhver smag.

Cocktailkortet passer perfekt til de fleste arrangementer med både velkendte klassikere og nye lækre cocktails. Vi imødekommer naturligvis specifikke ønsker, som ikke er på menuen, herunder øl og longdrinks.

hvad koster det?

Prisen afhænger af antal deltagere, og hvor i landet baren skal afholdes. Prisen inkluderer fire timers fri bar. Se vores priser lige her.

Cocktailkursus er Danmarks førende leverandør af cocktailløsninger i alle størrelser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud