Firmafest

SKAL I HOLDE EN FANTASTISK FIRMAFEST? SÅ PRØV ET COCKTAILSETUP FRA COCKTAILKURSUS.DK!

prøv en komblet barløsning TIL JERES FIRMAFEST

Er det ved at være tid til den årlige firmafest? Uanset om I er 20 eller 200 ansatte, vil vores dedikerede bartendere skabe rammerne for den perfekte firmafest med udsøgte cocktails.

Vi medbringer selv alt, der skal bruges til festen  deluxe-bar, velklædte bartendere og alle former for drikkevarer – I skal blot nyde en god aften med lækre cocktails.

HVAD INDEHOLDER LØSNINGEN TIL EN FIRMAFEST?

Vores store erfaring med cocktailløsninger har gjort, at vores cocktail-repertoire er blevet udvidet i løbet af årene. Vi har således mulighed for at imødekomme, de ønsker I har til jeres  firmafest.  Det er op til jer, om der skal serveres klassikere som Old Fashioned eller moderne friske cocktails som Aperol Spritz. Når du lejer en bartender, skal I ikke bekymre jer for alkohol – den klarer vi.

Cocktailkursus har tilknyttet en række af landets bedste bartendere, som hele tiden arbejder på at udvikle vores cocktail-menuer. Vi har sammensat en menu, der er tilpasset årstiden og indeholder noget for enhver smag. Kontakt os gerne for at høre mere om den aktuelle menu.

Vi medbringer selv alt, der skal bruges til jeres firmafest. Det eneste krav vi har er, at der er plads til at opsætte vores barmoduler.

Vores cocktailløsning inkluderer:

– Erfarne og servicemindede bartender i hvide skjorter og forstykker

– Flotte barmoduler

– Cocktailudvalg på op til ti cocktails

– Longdrinks såsom Gin & Tonic

– Et bredt udvalg af spiritusser

– Juicer, pureer, likører og sirupper

– Frisk frugt og grønt

– Flere forskellige typer glas

Isterninger

– Menukort

– Mulighed for fadøl

HVAD KOSTER DET?

Prisen på vores cocktailløsning varierer alt afhængig af, hvor i landet I befinder jer og antal deltagere. Du kan se vores priser lige her.

Cocktailkursus er Danmarks førende leverandør af cocktailløsninger i alle størrelser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud