COCKTAILS TIL FEST

HOLD EN HELT FANTASTISK FEST MED EN BARLØSNING FRA COCKTAILKURSUS.DK

SKAL I HAVE COCKTAILS TIL FESTEN?

Skal du og dine gæster have cocktails til din fest? Lad vores professionelle og erfarne bartendere forkæle jer med lækre cocktails og godt humør. Vi hjælper dig med at skabe rammerne om den perfekte fest, som du og dine gæster sent vil glemme.

Vores cocktails baseres på vores hjemmelavede sirupper, som giver dine cocktails en helt unik smagsoplevelse, som du og dine gæster kan nyde afkølet. Vores bartendere er alle håndplukkede fra det danske natteliv, og vi sætter en ære i at leve op til vores gode ry og dine forventninger hver gang. Du kan selv opnå mere viden omkring vores sirupper og cocktails på vores gastronomiske cocktailskursus.

Vi har stor erfaring med servering til alt fra studenterfester og firmafester til bryllupper og julefrokoster, og vi kan også hjælpe dig med din fest. Når du lejer en bartender hos os, så er du sikker på, at der er styr på det hele.

Vi sørger nemlig for alt lige fra udstyr til dygtige og smilende bartendere, så du trygt kan læne dig tilbage og nyde festen.

HVAD INDEHOLDER EN COCKTAILLØSNING TIL DIN FEST?

Vi medbringer selv alt, der skal bruges for at afholde den perfekte fest. Vi har blot brug for plads til at sætte vores barmoduler op.

Vores cocktailløsning inkluderer:

– Erfarne og servicemindede bartender i hvide skjorter og forstykker

– Flotte barmoduler

– Cocktailudvalg på op til ti cocktails

– Longdrinks såsom Gin & Tonic

– Et bredt udvalg af spiritusser

– Juicer, pureer, likører og sirupper

– Frisk frugt og grønt

– Forskellige typer glas

Isterninger

– Menukort

– Mulighed for fadøl

Hvilke cocktails serverer vi?

Vi ved fra erfaring, at alle har forskellig smag. Derfor har vi forsøgt at sammensætte vores cocktailkort, så der er noget for enhver smag.

Cocktailkortet passer perfekt til de fleste arrangementer med både velkendte klassikere og nye indbydende cocktails. Vi imødekommer naturligvis specifikke ønsker, som ikke er på menuen, herunder øl, rom, whiskey og longdrinks.

hvad koster det?

Prisen afhænger af antal deltagere, og hvor i landet baren skal afholdes. Prisen inkluderer fire timers fri bar, opsætning, udstyr, glas og meget andet. Se vores prisliste lige her, eller kontakt på chatten eller i kontaktformularen nedenfor for at få et skræddersyet tilbud.

Cocktailkursus er Danmarks førende leverandør af cocktailløsninger i alle størrelser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud