BRYLLUP

ØNSKER I EN EKSKLUSIV BAR TIL JERES BRYLLUP? SÅ KLARER VI DET HELE FOR JER

FÅ EN BARTENDERLØSNING TIL DIT BRYLLUP

Et uforglemmeligt bryllup kræver selvfølgelig fantastiske cocktails. Cocktailkursus.dk er landets førende leverandør af både high-end og favorable cocktailløsninger til bryllupper. Med mere end 300 bryllupper på CV’et har vi god erfaring med at skabe et cocktailsetup, der bidrager til en mindeværdig aften.

Vi er desuden fast leverandør af cocktailløsninger på nogle af Danmarks smukkeste slotte, heriblandt Havreholm– og Dragsholm Slot.

HVAD INDEHOLDER EN COCKTAILLØSNING?

Vi medbringer selvfølgelig alt, der skal bruges for at lave en lækker bar med cocktails til dit bryllup. I kan altså roligt læne jer tilbage og nyde jeres aften.

Vores cocktailløsning inkluderer:

– Erfarne og servicemindede bartender i hvide skjorter og forstykker

– Flotte barmoduler

– Cocktailudvalg på op til ti cocktails

– Longdrinks såsom Gin & Tonic

– Et bredt udvalg af spiritusser

– Juicer, pureer, likører og sirupper

– Frisk frugt og grønt

– Flere forskellige typer glas

Isterninger

– Menukort

– Mulighed for fadøl

HVAD INDEHOLDER EN COCKTAILLØSNING TIL ET BRYLLUP?

Vi ved, at alle har forskellige præferencer, når det gælder cocktails. Vores cocktailkort er kreeret af landets bedste bartendere, og vi udvikler konstant de forskellige sammensætninger.

Vores cocktailmenu består altid af en blanding af velkendte klassikere samt nye og spændende cocktails, der passer til årstiden.

Hvis gommen eller brudens favorit-cocktail ikke er på menuen, imødekommer vi naturligvis de ønsker, I har.

SMAG FØR I BESLUTTER JER

Cocktailkursus.dk inviterer alle interesserede brudepar til en prøvesmagning af den aktuelle cocktailmenu. Dette finder sted i vores hyggelige cocktailbar i København – Aloë.

Sammen med bartenderen gennemgås menuen, og der stilles opklarende spørgsmål og forventningsafstemmes, så vi er sikre på, at alt bliver, som I ønsker på den store dag.


Kontakt os ved at skrive i chatten, eller læg en forespørgsel og vi vender straks tilbage med et tilbud.

Cocktailkursus er Danmarks førende leverandør af cocktailløsninger i alle størrelser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud