cocktail catering

cocktailcatering

COCKTAILCATERING ER TIL DIG, SOM ØNSKER EN KOMPLET BARLØSNING!

Cocktailkursus.dk kan også hjælpe jer med at få kompetente bartendere til jeres eget arrangement. Vi kommer til jer, hvad enten det er i hjemmet med familie og venner eller med kollegaer i virksomheden.

TAL_9710-min

sommerfest

Skal du holde sommerfest? Giv dine gæster en oplevelse de sent vil glemme og forkæl dem med udsøgte cocktails –  Vi har selv alt udstyr med!

firmafest-1

firmafest

Er det ved at være tid til den årlige firmafest? Uanset om i et 20 eller 200 ansatte, vil vores dedikerede bartendere skabe rammerne for den perfekte firmafest.

gastro-kursus-1

fest catering

Skal du og dine gæster have cocktails til din fest? Lad vores professionelle og erfarne bartendere forkæle jer med lækre cocktails og godt humør.

fredagsbar-1

Fredagsbar

Savner du inspiration til jeres næste fredagsbar? Hos Cocktailkursus.dk har vi specialiseret os i at afholde fredagsbarer for virksomheder. Kontakt os for en favorabel løsning til jeres næste fredagsbar!

julefrokost-1

julefrokost

Som Danmarks førende inden for cocktailløsninger ved vi, hvad der skal til for at skabe rammerne til den perfekte julefrokost. Brug os til jeres næste julefrokost og I vil ikke fortryde det!

Bryllup

bryllup

Et uforglemmeligt bryllup kræver fantastiske cocktails. Cocktailkursus.dk er landets førende leverandør af både high-end og favorable cocktailløsninger til bryllupper.

Cocktailkursus er Danmarks førende leverandør af cocktailløsninger i alle størrelser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud

Cocktailkursus.dk kan også hjælpe jer med at få kompetente bartendere til jeres eget arrangement. Vi kommer til jer, hvad enten det er i hjemmet med familie og venner eller med kollegaer i virksomheden. Cocktail catering er til dig, som ønsker en komplet cocktailløsning.

Vi tilbyder cocktail catering ud af huset med opsætning af en mobil bar, dygtige og servicemindede bartendere og naturligvis vores cocktails af allerhøjeste kvalitet.

Som landets førende leverandør af cocktailløsninger ud af huset ved vi lige nøjagtigt, hvordan cocktails skal indtænkes til dit arrangement. Vi laver forskellige opsætninger til lige netop det tema, du ønsker din fest skal være i. Uanset hvad du vælger, er den røde tråd, at alle skal have råd til kvalitet – og det sørger vi for.

Hvis du er i tvivl om, hvor din fest skal afholdes, har vi også lokaler til rådighed. Se meget nærmere i menuen under kategorien selskabslokale.

Hvis du har stedet, men mangler baren, kan du leje en mobil bar af os, som kan bruges alle steder, både i hjemmet til privatfest og i virksomheden til firmafest.

Har du spørgsmål til cocktail catering? Vi sidder klar til at hjælpe dig.