Videoproduktioner

BRUG VORES EKSPERTISE TIL AT SKYDE LÆKRE VIDEOPRODUKTIONER AF JERES BRANDS!

Lækre videoproduktioner

Hos Cocktailkursus.dk har vi mange års erfaring indenfor cocktailbranchen. Vi er eksperter i at sammensætte smage, farver og udtryk i flotte og smagfulde cocktails. I samarbejde med nogle af branchens bedste indenfor videoproduktion, grafisk materiale og kreative løsninger kan vi sørge for, at jeres produkter bliver fremvist i content til brug i markedsføring. Vi har blandt andet et tæt samarbejde med Mox Media, der har stor erfaring inden for produktion af visuelle løsninger, heriblandt videospots for Spies, CBS og HK blandt andre.

ET UTAL AF MULIGHEDER

Se vores videoer lavet i samarbejde med Cocktail Studio nedenfor og bliv inspireret til, hvordan vi kan sætte fokus på jeres produkter.

Eksempler på videoprodutioner kunne være:

– Fremvisning og fortælling omkring brands

– Pop-up events med erfarne bartendere og jeres produkt

– Tema-aftener omkring et produkt

Vi tilbyder desuden at optage video på vores cocktailbar Aloë i Indre By København. Aloë er en nyåbnet bar med fokus på lækre og anderledes cocktails i lyse og grønne omgivelser.

Se mere om Aloë på aloecocktailbar.com

Hvis du I vælger en produktionsløsning hos os, står vi gerne for det hele, herunder:
– Klipning
– Optagelse
– Bartender
– Bar

Vejledende pris på en videoproduktion: 5000,- ekskl. moms


Kontakt os på tlf.:+45 71 99 01 74 eller via nedenstående kontaktformular, så tager vi en snak om mulighederne for at markedsføre jeres produkter med spændende content og kreative løsninger.

Cocktailkursus er Danmarks førende leverandør af cocktailløsninger i alle størrelser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud

se også

SE OGSÅ VORES ANDRE KURSER, VI HAR AFHOLDT MANGE EVENTS MED MANGE FORSKELLIGE TEMAER.
gastro-kursus

GASTRONOMISK KURSUS

Hos os kan du bestille et cocktailkursus til din næste fest, så er underholdningen og de lækre cocktails på plads til en perfekt aften!
tilfest

KURSUS TIL FEST

Hos os kan du bestille et cocktailkursus til din næste fest, så er underholdningen og de lækre cocktails på plads til en perfekt aften!
polterabend

POLTERABEND KURSUS

Et cocktailkursus er en underholdende aktivitet, som er det perfekte indslag i forbindelse med jeres polterabend.