Cocktailakademiet

BLIV AKADEMIUDDANNET BARTENDER PÅ 4 DAGE!

COCKTAILAKADEMI 2019

Går du og drømmer om at arbejde i et attraktivt miljø, hvor festen spiller og der bliver leveret service på højt niveau, så har du muligheden nu – Cocktailkursus.dk søger dygtige kandidater til årets cocktailakademi.


Som akademiuddannet bartender, vil du være i stand til at eksekvere en bred vifte af bar-arrangementer der inkluderer alt fra nogle af Danmarks største julefrokoster og sommerfester til små intime bryllupper på nogle af landets fineste slotte og herregårde.

Du vil blive oplært i en lang række klassiske cocktails, vores egne signaturcocktails, samt de mest gængse fremstillingsmetoder af disse. Ydermere vil du modtage undervisning i simpel mixologi og masterclasses i de mest nødvendige spiritusser.

KVALIFIKATIONER

Går du med et konstant smil på læben og er du i stand til at kunne udvise et højt niveau af service over for gæsten? Elsker du at have med mennesker at gøre og besidder du en god portion situationsfornemmelse? Bliver du tilmed motiveret af, at skabe den ideelle oplevelse for gæsten og modtage den efterfølgende anerkendelse, så er du den helt rigtige kandidat til dette års cocktailakademi. Vi søger engagerede personer, som kan sige ja til overstående, og er klar på nye udfordringer. 

DET PRAKTISKE

Cocktailakademiet er helt gratis og baner vej til et drømmejob med spændende muligheder. Forløbet inkluderer 16 timers intensiv træning fordelt over 4 hverdage og afsluttes med en test der både inkluderer teoretisk viden og praktisk udførsel. Det hele foregår på vores cocktailbar i København, hvor du vil blive trænet af nogle af byens bedste og dygtigste cocktailbartendere.

 

Endelig vil der være en afsluttende prøve efter endt kursus og praktikforløb.

Efter endt akademi vil der blive påkrævet 10 timers ulønnet praktik fordelt over de følgende 3 måneder. Derefter forventes det, at du kan arbejde minimum 3 vagter om måneden til en konkurrencedygtig løn med attraktive bonusordninger.

ANSØGNING

Hvis ovenstående er noget for dig, så send venligst en motiveret ansøgning samt CV og vellignende billede til [email protected]


NB: Bemærk at vi på stående fod ikke har nogle akademier planlagt. 

Hvis du via din ansøgning har gjort dig attraktiv til akademiet, vender vi hurtigst muligt tilbage med en bekræftelse på din deltagelse.

Hvis du har spørgsmål til akademiforløbet eller generelt til os hos Cocktail Company, så tøv ikke med at kontakte os på mail [email protected].

Kursus til fest
Cocktailkursus er Danmarks førende leverandør af cocktailløsninger i alle størrelser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.